Sigurni smo da Olivia Palermo poseduje cipelarnik opremljen čitavom kolekcijom obuće različitih oblika, silutete i samog stila, ali mi ćemo ovog puta taj raskoš zanemariti i fokusiraćemo se samo na najvažnije modele.

Nakon što smo godinama studirali stil lepe Italijanke, mi smo primetili da se ona uvek drži osam pari cipela koje iznova i iznova ponavlja!

Svaka godina donosi nove trendovi koji se prirodno smenjujua, ali Olivia i dalje ostaje verna omiljenim cipelama, dokazujući da one idu sa gotovo svim odevnim komadima, i savršene su za sve prilike.

Od statement sandala do čizama koje se mogu nositi više sezona, predstavljamo vam 8 modela obuće koja poseduje najstylish žena na svetu. 

Cool patike

Čak i Olivia, koja je poznata po elegatnom ansamblu cipela, zna da su ležerne patike ona vrsta aksesoara koja je u stanju da pruži dovoljno udobnosti, ali i osveženja svakom outfitu. Za razliku pd patika koje nosite u teretani, ove poseduju ženstveniju silutetu i odlično se u uklapaju uz sve stilove, bilo da ih nosite sa kožnim pantalonama, ili romantićno haljinom za dnevnu varijantu. 

Statement sandale

Do sada ste imali priliku da vidite kako Olivia nosi mnogobrojne štikle sa kićankama, color-block printom ili efektnim detaljima, tokom svih sezona. Upravo jedne dobre statement cipele su zaslužne za postizanje efektnog outfita, i u stanju su da ga podignu na viši nivo. To dokazuje i fotografija Olivijinog pojavljvianja na Fashion weeku...

Neutralne sandale

Štikle u neutralnim tonovima koje su u potpunosti uklapaju sa tonom kože, pomoći će vam da stvorite iluziju dižih nogu svaki put kada zakoračite u njima. Plus, one se slažu sa gotovo svim odevnim komadima. Dokaz? Samo pogledajte ovaj outfit koji se sastoji od zelenog odela odličnog kroja, nude sandala i efektne pismo torbe.

Čizme preko kolena

Olivijin omiljeni jesenji par obuće predstavljaju čizme preko kolena koje nam je predstavila na Nedelji mode, ali i u mnogim drugim prilikama. Mogli ste je videti kako zauzima prvi red, u mini haljini i upravo ovim čizmamam, ili u svedenijoj varijanti, kada ih je uparila sa maksi haljinama. Ovaj fantastičan model je univerzalan i može se nositi u periodu od jeseni do ranog proleća.

PageBreak

Crne poluduboke čizme

Kratke crne čizme koje sežu do članka takođe spadaju u praktičan model obuće, koji možete nositi više sezona. Bilo da tražite način da ih nosite sa suknjom i topom, ili želite da se držite jednostavnosti te biste ih nosili sa basic komadima, poput jeansa i majice, crne čizme možete nositi iznova i iznova, i uvek izgledati veoma stylish.

Baletanke

Bilo da stilizuje haljinu za neki važan event, ili šorts za dnevnu varijantu Olivia se često odlučuje za praktične, klasične baletanke. Ona je viđena kako nosi upravo ovaj model svuda, od plaže do crvenog tepiha, iz dobrog razloga: one se slažu sa svime, i pružiće vam potrebnu udobnost. Ako još uvek nemate ovakav par baletanki, vreme je da investirate novac u jedan kvalitetan model.

Elegantne salonke

Onda kada imate važan događaj i kada poželite da izgledate sofisticirano i glam, pravi izbor predstavljaju salonke. Najbolje bi bilo da izaberete klasičan model, poput Olivijinih u crnoj boji, koje nikada ne izlaze iz mode. Jasno vam je da se one mogu nositi sa gotovo svim odevnim komadima, bilo da je reč o kratkim suknjama, ili iscepanim jeansom.

Oksfordice

Za razliku od baletanki, par poput ovih crno-drap flatform cipela je odličan način da se poigravate sa nešto nezgrapnijim muškim siluetama koje naravno treba da uklapate sa damskim. Bilo da želite da ponesete haljinu, elegantno odelo ili trendy kožne pantalone, oksford cipele predstavljaju savršen izbor. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija