Da, morate da platite račune, i možda ste prethodnog meseca opet preterale sa telefoniranjem... Ali nekad prosto morate da se častite nečim, i šta je bolje od para cipela?

(Flatforms: 12 statement modela najudobnijih sandala i papuča koje ćete obožavati!)

Ništa vas neće ubaciti u prolećno-letnji fazon kao novi par.

Pogledajte kakve smo nove fenomenalne sandale primetili i morali da ih podelimo s vama! 

# Sandale sa biserima

Odmah smo se zaljubili u neon boju koja će savršeno pristajati preplanulim nogama, a oduševljene smo i otkačenom trakom oko članka. Za potpuni wow efekat pobrinuće se biser sakriven ispod potpetice!

# Zanimljive sandale sa leptirima

Je li to leptir sleteo na vaše noge, ili samo imate fenomenalne sandale? Ove jarke boje i upečatljivi leptiri vrište "leto"!

# Sandale sa nitnama

Ne želite da preterujete sa šarenilom na svojim nogama, već biste ipak nešto "tvrđe"? Nabavite ovakve edgy sandale sa nitnama, biće veliki hit!

# Cvetne sandale

Sigurno ste u osnovnoj školi pisale sastave o buđenju proleća... doprinesite tom buđenju uz gomilu cveća na svojim stopalima!

# Sandale sa resicama 

Resice su već nekoliko sezona ogroman trend, a ove će vam posebno prijati kad zaplešete!

PageBreak

# Elegantne sandale sa kaišima

Tokom letnjih večeri na kojima poželite da izgledate naročito elegantno, obavezne su jedne ovakve crne sandale na vezivanje. Jednostavne, a efektne!

# Sandale sa više boja

Uz ovakve jednostavne sandale u kombinaciji triju boja sve što vam treba jesu sređena stopala i - margarita!

# Plave sandale

Ne znamo da li nam se više dopada plavetnilo ovih sandala ili njihovo raskošno vezivanje, ali jedno je sigurno: obožavaćete ih!. Letnji am!

# Pink neon

Ako treba da biramo koji neon nam je omiljeni neon, to je definitivno pink! Probudite u sebi devojčicu koja se igrala s barbikama!

# Sandale sa neobičnim detaljima

Ovog leta, nakit se seli na sandale! Pogledajte koliko su samo predivne ove raskošne potpetice - one su pravljene za plesne podijume!

PageBreak

# Sandale sa nesvakidašnjim detaljima

Nije se samo cveće smestilo na obuću, već i morska flora! Već zamišljamo ove sandale u popodnevnoj šetnji negde na moru!

# Animal print

Sa debelom potpeticom i vezivanjem, ove animal print sandale biće daleko udobnije od mora drugih, tako da ih obavezno nabavite za dane kad se od vas očekuje da dugo budete u pokretu.

# Šarene klompe

Nove klompe imaju visoke potpetice, šarene su i neverovatno vesele! Kad poželite samo da skliznete u par obuće a da ipak bude neobičan, ovo neka bude vaš izbor!

# Sandale sa šljokicama

Za dame koje ne žele da preteruju, ali bi ipak volele dašak nakita i raskoši u svojoj obući, ovo je savršen izbor - na sredini između diskrecije i razmetanja. 

# Sandale sa dominantim crvenim detaljima

Zapalite svako mesto na kom se pojavite korakom u ovim privlačnim sandalama sa dominantno crvenim elementima!

Foto: Net a porter

Izvor: Cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija