Diskretna logomanija

Ukoliko ste trendseterka koja drži do sebe, skoro je izvesno da ste do sada novi Gucci model uvrstile u svoju kolekciju. Dizajner Alessandro Michele kreirao je torbu koja je instant uzletela na tržištu aksesoara.

Najpopularnija verzija stiže u srednjoj veličini u kombinaciji krem prevrnute kože i impregniranog platna sa Gucci monogramom i ukrašena je moćnom drškom sa glavom tigra.

I apsolutno savršeno slaže se sa casual kombinacijama koje joj dopuštaju da zasija u prvom planu. 

foto: Instagram / lucywilliams

Čas grčke mitologije

Iako Gucci torbica u kombinaciji finih materijala i kvalitetne izrade izgleda zbilja sjajno, zanimljiv je i put inspiracije njenog kreatora.

Glava tigra koja dominira na upadljivoj ručki svoje postojanje duguje mitu o bogu Dionisu, Zeusovom sinu, koji je po predanju reku Tigar prešao na leđima tigra koji mu je poslao upravo Zeus. Niste očekivali ovakvu priču od naizgled obične torbice?

foto: Instagram / negin_mirsalehi

Prolećna varijacija

Crvena koža sa nežnim ružičastim i lila cvetićima? Da, upravo tako izgleda Dionysus verzija torbe za ovu sezonu.

Iako toliko upadljiva kombinacija može da vam deluje kao too much to handle, najpoznatije blogerke su nam kroz svoje outfite pokazale da to u ovom slučaju ne može biti dalje od istine.

One su poslušale preporuke samog dizajnera i hrabro je kombinuju sa kontrastnim printovima. Recept otprilike kaže: uz cvetiće prislonite šareni cik-cak print i zadivljeno gledate kako se dešava magija. 

foto: Instagram / 5inchandup

Baby bag

Nepisano pravilo je da svaki dizajn torbe izgleda bolje u minijaturnoj veličini nije zaobišao ni ovaj bestseler. Dimenzije 20 x 15 cm dopuštaju da ona može da se nosi i u vrlo svečanim večernjim prigodama. 

foto: Instagram / chroniclesofher 

Tekst: Jelena Karakaš

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija