Svakog dana, mi redovno odvojimo vreme za obilazak Instagram profila najpopularnijih blogerki, tražeći IT komade koje ove dame šetaju....

(Hit sandale proleća: U ovaj model su se zaljubile sve trendseterke)

Ove sezone, nemoguće je ne primetiti jednu stvar: pored fantastičnih odevnih komada popularnih brendova, fashion devojke obožavaju da nose sandale. I to najaktuelnije modele!

Svaka od njih ima različiti modni stil, te je model sandala prilagodila ličnom ukusu.

Pogledajte koje sandale su se našle na listi ovih dama: 

Leandra Medine (Man Repeller)

Leandra obožava da nosi udobnu i chic obuću, koja je u isto vreme veoma efektna. Zato je za novu sezonu odabrala da ponese sandale sa niskom block petom, koje često možemo videti na njenim nogama. 

Foto: Instagram / manrepeller

Još jedan atraktivan model koji nam je popularna blogerka pokazala na svom Instragramu su espadrile od plute, koje predstavljaju go- to formulu. One se jednostavno kombinuju sa gotovo svim odevnim komadima, od jeansa i suknje, do maksi haljina, i svih modela jeansa. 

Foto: Instagram / manrepeller

Sara Escuero (Collage Vintage)

Sara, sa bloga Collage Vintage je pravi ljubitelj atraktivnih sandala.

U njenom cipelarniku možemo naći veliki broj kvalitetnih štikli i platformi, kao i modele iz najnovijih dizajnerskih kolekcija. Ove sezone, Sara je odabrala da ponese sandale sa block potpeticom u krem boji, koje uglavnom uklapa sa basic komadima, poput jeansa, majice i blejzera.

Foto: Collage Vintage

Kada želi da postigne chic i statement stajling, ova modna blogerka kombinuje trendi mules sandale, sa denimom... Ovaj model obuće je veoma efektan, te uvek stavlja akcenat na vaše noge.

Foto: Collage Vintage

Za nešto elegantniji look, Sara bira visoke platforme, koje njenom looku daju dozu glamura. 

Foto: Instagram / Collage Vintage

Chiara Ferragni  (The Blonde Salad)

Italijanska lepotica je poznata po besprekornom stilu koji je dokazala svojim pojavljivanjem na raznim velikim dešavanjima. Ipak, onda kada želi da postigne udobnost, a da bude jednako dobro stilizovana i trendi, Chiara rado bira espadrile od kože i debelog đona. 

Foto: Instagram / chiaraferragni