Već dugi niz godina, tržište torbi je bilo rezervisano za modele jakih, dizajnerskih imena poput Korsa, Fendija, Guccija, LV-a, Diora, Chanela, Proenze Schouler i Chloe. Međutim, pre godinu dana jedan nepoznati brend je napravio malu pometnju u samom vrhu prodaje torbi, konkurišući skoro pa jednako za primat u prodaji, kao i velike modne kuće.

Pogađate, u pitanju je Mansur Gavriel, mladi brend iz Njujorka, u vlasništvu dve dame, Rachel Mansur i Floriana Gavriel. U njihove bucket torbe zaljubili smo se na prvi pogled, kao i u sve modele koje je MG lansirao kasnije.

Naš poslednji crush nas podseća upravo na Mansurove lepotice. Brend pod nazivom von Holzhausen, je lansiran prošle godine u Malibu a krasi ga nalik MG jednostavna, prefinjena elegancija, klasične linije, najbolji kvalitet i kalifornijski šarm.

Model The Cage Crossbody

Model The Shopper

Kolekcija obiluje jednostavnim modelima, neutralne palete i meke, mahom polumat kože. Ove torbe izgledaju vanvremenski te predstavljaju pravu investiciju (sve se prodaju za nešto manje od 600 funti).

Plus od prodaje ide deo u humanitarne svrhe za samohrane i ugrožene žene iz Kalifornije.

Model Tote

Model The Handheld

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija