Kao grčka boginja: Suki Waterhouse zasenila sve na Marie Claire zabavi u Los Anđelesu

foto: Profimedia

Suki je izgledala kao lepotica iz drevnog Rima ili Grčke, pojavivši se u puderastoj, nude haljini koja je decentno naglasila i otkrila njenu erotičnost...

Britanska manekenka i bivša devojka Bradley Coopera, Suki Waterhouse možda je dobila suparnicu u liku mlađe sestre Immy kojoj svi stručnjaci predviđaju jednako uspešnu modeling karijeru, ali zato još uvek na glam događajima, uspeva da bude zvezda no.1.

Naime, pre nekoliko dana na glamuroznom događaju Image Maker Awards ameriškog izdanja Marie Claire u Los Anđelesu, Suki se pojavila u prelepoj puderastoj, nude haljini nalik onima koje su nosile grške i rimske plemkinje za vreme antičkog doba.  

Umesto da se opredeli za malu crnu belu haljinu ili neku svetlucavu punu šljokica, Suki je izabrala dugačku haljinu Rosette Getty iz prolećne kolekcije u boji kože, kroja koji je prividno učinio da izgleda kako Suki nosi haljinu na preklop nalik togama i skupocenim haljinama koje su nosile lepotice iz drevnog Rima i Atine.  

Za to se mahom pobrinuo asimetričan kroj, dugački rukavi i polunabrani dekolte, ali i prelepa otmena nijansa haljine koja se stopila sa ombre kosom prelepe Suki.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin