Ova kolekcija je to die for!! Ali, ništa manje nismo ni očekivali od saradnje između Poppy Delevingne i luksuznog brenda cipela Aquazzure, jer kada se spoje ikona stila i jedan od najboljih dizajnera obuće, krajnji rezultat mora da bude PRELEP, zar ne? 

Manekenka i glumica, ali i sestra jednako popularne Care Delevingne odavno nas osvaja svojim besprekornim izdanjima bilo da je odevena u čipkanu rolku i skinny jeans ili Burberry haljinu. Upravo zbog toga sasvim je bilo logično da Edgardo Osorio, idejni tvorac i dizajner Aquazzure izabere urbanu i stajliš Poppy za svoju najnoviju saradnju koja prednjači da postane uspešnija i popularnija od one koju je imao sa Olivijom Palermo.

Što se nas tiče, mi bismo nosili svaki, ali bukvalno svaki model iako nam je prvi crush bio modeli poludubokih čizmica u camel i black boji, sa malim kićankama na peti i tanjim kanapom koji je iskorišćen za stilizovanje.

Uostalom, ovaj model je i britanskog trendseterki najomiljeniji iz kolekcije.   

U capsule kolekciji se nalaze i ravne, platnene espadrile, kao i seksi sandale koje podsećaju na one koje je Olivia osmislila za popularni brend.

“Želeli smo da osmislimo kolekciju u kojoj će se naći klasični, ključni modeli od najsavršenijih cipela za odmor preko ravnih za svaki dan do zabavnih i seksi čizmica u kojima ćemo moći da provedemo celu noć."

Svaki model je svakako odlika Poppynog jedinstvenog stila: sofisticiran je, zabavan, atraktivan i cool.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Poppy Delevingne X Aquazzura je možda i najbolja saradnja u svetu aksesoara ove godine....