Bilo da ste odani dekadeniciji ili minimal komadima, kada je nakit u pitanju, ova sezona je puna noviteta u kome dominiraju različiti stilovi.

Od večitih cirkona, preko komada sa utisnutim graviranih detaljima do geometrijskih oblika koji predstavljaju neku vrstu simbola i poruke... Opustite se i odaberite najbolji komad. Mada, ne morate samo jedan komad da odaberete. Tokom praznika, baš sve je dozvoljeno!

Statement minđuša

Tajna nošenja jedne efektne minđuše je jednostavna: ona skreće pažnju sa vašeg outfita i zahteva da pored njen imate minimalan, neprimetan broj aksesoara. Minđušu možete upariti sa svilenim šalom, vunenim pantalonama, bluzom, i ne plašite se, vaše ogromne minđuše biće u prvom planu. Dakle - garderoba što klasičnija, a minđuše što veće i otkačenije!

Foto: Style du Monde

Minđuše neobičnog oblika

Céline kolekcija za jesen/zima 2015. na kojoj je ova modna kuća prikazala nakit totalno je ukrala show na Nedelji mode. Tajna se krije u minđušama neobičnih oblika i formi, visokog sjaja. Ove minđuše najbolje izgledaju sa rolkama i džemperima, a odlične su za pretvaranje pretežno ležerne kombinacije u jednu glamuroznu. 

Foto: Style du Monde

Viseće minđuše sa kristalima

Efektne i elegantne viseće minđuše su savršene kada treba da upotpunite svoj look i zasijate u punom sjaju, tokom važnih događaja i slavlja. Birajte što duže i veće minđuše za potpuni efekat glamura, a za opušteniji look slobodno ponesite samo jednu!

Foto: Style du Monde

Minđuše sa resama

Rese su obeležile godinu iza nas, a moramo da priznamo da su i dalje jednako efektne i zanimljive. Savetujemo vam da ove minđuše birate u neutralnim bojama kako biste postigli elegantniji look. Odvažite se da uz njih ponesete crveni ruž.

Foto: Profimedia

Efektne naušnice

Boje, kamenčići i različiti oblici! Odabetite minđuše koje će sketati pažnju samo na vaše lice, pogotovo kada nosite monohromnu kombinaciju.

Foto: Style du Monde

Dugačke, visoke minđuše

Haljina koja otkriva ramena ili duboki dekolte će izgledati mnogo bolje kada je uparite sa parom ogromnih, dugačkih minđuša. Olivia Palermo je ponela jedne takve i dokazala da uz sasvim običnu bluzu možete izgledati veoma stylish!

Foto: Profimedia

Minđuše geometrijskog oblika

Ljubitelji neobičnih formi i oblika oduševiće se se minđušama u origami stilu, geometrijskim oblicima ili izduženim siluetama.

Foto: Style du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija