Možda je Casadei svoju najnoviju kolekciju za proleće 2016 nazvao "A New Odyssey" ali kolekcija predstavlja sve ono što smo navikli da vidimo od ovog brenda do sada: moćne modele, moderan i kvalitetan dizajn i dozu italijanskog glamura kojoj je brend veran od starta dizajniranja. 

Prvih 6 modela iz prolećne kolekcije obećava jednu atraktivnu kolekciju u kojoj opet kao i prethodnih godina dominira najpopularnija štikla brenda, Blade štiikla, ali se pored nje pojavljuju i sve aktuelnije stabilne, četvrtaste pete koje modelima daju prefinjenost i mali vintage momenat, pogotovo ako imaju tanke kaiščiće oko članka jer podsećaju na plesne modele koje su dame nosile tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka. 

Dok su dva modela u stilu vamp Mary Jane modela, našu pažnju su ipak najviše privukle killer salonka sa kaiščićem u kobalt plavoj electric nijansi sa crno-metalih prugama pri vrhu štikle. Savršene za subotnji izlazak ili neki otmeni koktel.

Od boja dominira crno-bela paleta dok pored sandala i cipela, prolećna kolekcija obuhvata i poluduboke čizmice koje imaju usled sjajne kože taj space odyssey momenat. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija