Ove godine francuska modna kuća Chloe apsolutno dominira na tržištu torbi ne dajući ostalim luksuznim brendovima poput Celine, Diora i Chanela da preuzmu tron najpopularnijih i najpoželjnijih torbi na svetu!

Nakon što smo pomislili kako Chloe nikada neće uspeti da osmisli torbu nalik Paddington modelu ( do spring 2015 kolekcije ubedljivo najpoznatiji model torbi s potpisom Chloe), ekipa iz francuske modne kuće je odlučila da nas razuveri!  

Prolećna kolekcija brenda je toliko bila i ostala moćna lansirajući fantastične modele koji su savršen miks boho stila i otmenog dizajna da smo se u startu zaljubili u nju kao i sve poznate trendseterke počev od Julie Saranane koja od tada ne prestaje da svoje kombinacije nadograđuje sa spektakularnim Chloe torbicama!

Clare Waight Keller je pronašla sjajnu formulu za otmene, boho torbe koje idu uz hippie devojke koje nose maksi haljine u stilu sedamdesetih, rimljanke i neukrotive talase u kosi izgledajući kao najkul devojka na svetu!

Prva ljubav je bila rezervisana za model Drew, kompaktnu damsku torbicu u jarkim i pastelnim nijansama osnovnih boja, a zatim je došla veličansvtvena Faye. Torba za kojom su poludele sve trendseterke! Dovoljno je da ukucate #faye pa da shvatite o čemu pričamo....

Faye je ubrzo stekla status Chloe torbice koja je savršena kombinacija boho stila i luksuza, pogotovo ako govorimo o modelu u camel boji.  Ona je nosiva, fantastična za kombinacije, casual a opet otmena i za večernje prilike! 

Nedavno je u prodaji i siva Faye torba koja postaje jednako popularna kao camel, a cena joj je 1,950 dolara (na sajtu Neiman Marcus).