Ako ste mislili da su Christian Louboutin najskuplje cipele na svetu, možda biste trebali da razmislite još jednom. Čisto da ne pogrešite. Jer kada se uporedi cena Louboutin cipela sa onom koja je rezervisana za cipele s potpisom House of Borgezie, famozne cipelice francuskog dizajnera su možda chic, ali chip.

Toga je očito svesna i luksuzna kuća House of Borgezie koja svoje skupocene cipele reklamira kao "osmo čudo na svetu!". Da, da. 

A zašto vam baš sada pišemo o ovim cipelama? Iz prostog razloga jer je queen Bey platila čak 311 869 američkih dolara za model sandala The Princess Constellation koji je optočen sa 1310 dijamanata koji imaju 65.50 karata! Diva je inače prva koja je pazarila jedan od 1 290 modela koliko je House of Borgezie proizvela. 

Beyoncé, koja je do sada nosila haute couture kreacije Givenchyja i Chanela, kao i prozirne haljine opšivene Swarowski kristalima do sada ipak na nogama nije prošetala neki ovako skupoceni model.

foto: House of Borgezie

Vlasnik luksuzne kuće House of Borgezie​, Christopher Shellis je otkrio američkim medijima da je Bey kupila par kristalnih cipelica za potrebe snimanja svog najnovijeg video spota koji će premijerno biti (!!!) prikazan na jesen.

"Da smo sami birali bolju osobu za promociju ne bismo izabrali bolje. Nema bolje i moćnije osobe od Beyonce."  Pravo zboriš Chris.​

Sandale su prema rečima Chrisa " krunski dragulj u svetu stileto cipelica" ( ovaj Chris je baš rečit, sve mu je naj, naj) dok se sam dizajn oslanja na šezdesete. One su sofisticirane, elegantne, zabavne, plesne, kristalne, skupocene, jedinstvene... jednim rečju: epic!

Prema navodima stranih medija, Bey je pored sandala šopingovala još kaiš opšiven sitnim draguljima s potpisom Jewellery Quartera za koji je izdvojila preko 85 hiljada dolara.

Ovo nam govori samo jedno, spremite se da vidite najspektakularniji divin video do sada! Nešto epic i sparkly stižeee!