Konačno nam je stigao eksluzivan model Thakoon sandala koji je, malo je reći, oduševio sve prave zaljubljenice u cipele.  

(Ovo su omiljene sandale svetskih trendseterki za leto)

Izrađene od prirodnih materijala, čvrste drvene pete, kože i rafije, Thakoon sandale će malo koga će ostaviti ravnodušnim. Upravo to je i bio cilj dizajnera. Krute i čvrste materijale, oplemenili su nežnom rafijom koja prati i okviruje stopalo, dok se crni kožni deo obavija i kopča oko samog članka. To je čini se, sve što je potrebno za lak korak tokom dugih letnjih noći.

(Trend za leto: Statement sandale)

Neobične i udobne sandale u neutralnim tonovima, savršeno se uklapaju uz sve letnje kombinacije. Bilo da je reč o opuštenim, dnevnim varijantama ili nešto glamuroznijim outfitima. Jedno je sigurno: sa njima nećete pogrešiti!

(IT model obuće za leto: Ravne sandale)

Thakoon model sandala se savršeno uklapaju uz cvetne desene i efektne printove, posebno uz lepršave haljine i kombinezone (koje su preplavile sve radnje). Zato vam preporučujemo da se opredelite za jedan ležeran kombinezon sa cvetnim aplikacijama, koji ćete začiniti sa ovim sandalama. Pravi detalj koji će vam dati dozu glamura i mističnosti je šešir! Odaberite jedan sa širokim obodom, a idealno bi bilo da on bude izrađen upravo od rafije.

Tekst: Kristina Milošev