Ako ste totalni freak kada su u pitanju torbe i umesto cipela, gaderober vam je prepun raznoraznih modela torbi, verujemo da ste već pripremili minimum 5 torbi koje ćete nositi ovog leta.

S druge strane, takođe smo ubeđeni da u momentu kada se zaljubite u neku torbu, tako da morate da je imate tog trena, sledećih minimum mesec dana ne pada vam na pamet da prošetate neku drugu. Da li smo pogodili?

Naravno da jesmo, jer nema zaluđenika svetom torbi koji nema omiljenu! To potvrđuje i Jennifer Lawrence! Prelepa glumica i ambasador Diora kada nije na glamuroznom crvenom tepihu preferira ležerne kombinacije, neodoljivi miks tomboy looka i putene ženstvenosti koja je prati gde god se pojavila.

Jenn koja važi za jednu od najzavodljivijih i najseksepilnijih žena na svetu poslednjih nekoliko dana se ne odvaja od torbe s potpisom brenda Elizabeth and James Cynnie. Skoro svaki njen street style obeleži atraktivna mini bucket torba, pletena sa kožnim kaišem u kestenjastosmeđoj boji.

Lawrence ju je kombinovala uz mahom jeans, ali imalo sofisticiraniji look poput sive bluze i crnog prefinjenog šortsa demonstrirajući koliko ovaj model chic ranca može da bude istovremeno urban, cool i krajnje nonšalantan dodatak vašem izdanju. 

Molimo lepo. Ovo je jedna moćna torba.