Zavirite u garderober Chrissy Teigen ( i pazite da vam cipele ne popadaju sa polica!)

Društvene mreže su možda razotkrile i više privatnog nego što bi to neki želeli, ali su nama medijima, kao i znatiželjnim osobama pružile priliku da imamo već neka očekivanja kada su u pitanju poznati. Tako vrlo lako možete da vidite šta doručuju rano ujutru neke manekenke, koju muziku slušaju, kako im generalno izgleda jedan dan u nedelji, sa kojim poznatima se druže, koje restorane posećuju..  

Pa tako ako ste i vi kao i mi jedni od 2. 4 miliona pratilaca koliko ima simpatična i šarmantna Chrissy Teigen na popularnoj mreži Instagram, onda virtualni odlazak u njen holivudski dom, neće vam izgledati kao neka prevelika nepoznanica.  

Naime, ekipa iz sajta The Coveteur je posetila luksuzan i stylish dom u kome Chrissy živi sa suprugom Johnom Legendom. Novinare i snimatelje je dočekla manekenkina mama, kao i tri malena psa Puddy, Pippy i Penny.  Iako je kompletan enterijer ostavio prilično jak utisak na sve, nas je najviše zanimao sadržaj Teiginog garderobera!

A tamo.... ludilo od cipela: killer sandale, duboke čizme od prevrnute kože, salonke, platforme i to mahom s potpisom naših omiljenih dizajnera — Balenciaga, Alaïa, Valentino, Saint Laurent, Givenchy... Ukratko: devojka ume da izabere!

I odeća u vlasništvu zgodne Chrissy je bila jednako impresivna: Valentinove haljine, Balmainove kožne jakne, Lanvin suknje. Uostalom, pogledajte u galeriji killer komade koje Teigen poseduje..


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin