Svileni šalovi su ona vrsta aksesoara koja se lako uklapa uz svaki outfit dajući mu zaštitni pečat, ali retko ih viđamo na mladim i urbanim osobama. Možda je razlog tome njihova reputacija "klasično-uglađenog aksesoara", ili činjenice da prosto ne ume svako da ih iznese na pravi način. Šta god da je slučaj, nama je dosta više posmatranja kako ova lepotica od aksesoara skuplja prašinu u vašem ormaru!

Zato vam donosimo nekoliko novih načina za kombinovanje i stilizovanje ovog modnog aksesoara. Pogledajte ih i recite nam koji ste stil zavoleli! 

1. Toliko smo naučili od Francuskinja kada je stil u pitanju - rokerska "uz vrat" marama je, definitivno, jedna od njih!

2. Tri načina nošenja ešarpe u jednom Gifu! Prvi način nošenja je ispod šešira sa širokim obodom, za totalni rock-n-roll vajb. Skinite šešir i dobićete boho look. I na kraju, uvijte ešarpu oko šešira ako želite da budete dodatno funky.

3. Za jednostavan i opušten izgled uvek možete vezati maramu lagano oko vrata, ali ako želite malo da se poigrate vežite je oko glave i pustite krajeve da slobodno padaju.

4. Ne zaboravite da ešarpa čini odličan kaiš. A kada ne stilizuje vaše pantalone, učinite to vašem blejzeru.

5. Bye-bye narukvice! Dajte odmor vašem nakitu i obmotajte malu, šarenu, četvrtastu ešarpu oko vašeg zgloba. Jeste li spremne za komplimente?!


Tekst: Tijana Jakovljević