Boja koju svi volimo i rado nosimo, ona boja koja uvek spase situaciju i svakom outfitu da dozu sofisticiranosti - nude. Nebitno je da li smo se odlučili za garderobu ili aksesoar u ovoj boji, u svakoj prilici bićemo stylish, a najbolje od svega je to što će ostalima delovati kao da smo se minimalno potrudile. 

Za vas smo izdvojile ono što je trenutno in kada je u pitanju nude obuća. 

Ove jednostavne, jednobojne sandale odlične su za uklapanje sa raznim vrstama outfita, a najbolje od svega je to što će izgledati podjednako dobro kako sa lepršavom haljinom, tako i sa jeansom i običnom belom majicom (kada kažemo dobro mislimo chic).

Floralni deseni, monohromatski print, pop art deseni, komadi u polka-dot maniru, uvek nam zadaju glavobolju kada je u pitanju obuća. Zato izbegnite stres: odaberite obuću u nude tonu i prošetajte poput mnogih svetski poznatih dama ulicama svog grada.

Veliki fan nude cipela među poznatim damama su Kim Kardashian i SJP. Ove niske dame takođe znaju da nude salonke prividno izdužuju njihove noge.

foto: Profimedia

Foto: Profimedia

50 nijansi nude

Naravno, i ova boja dolazi u različitim nijansama, pa su tako Christian Louboutin i TKEES u svojim kolekcija ponudili celu paletu nude tonova kako bi svaka devojka mogla da odabere onu koja najbolje ide uz njen ton kože.

Ravne sandale:  Anlaby (Hardy Design Works), Tayler (Splendid), Anacapri ( K. Jacques), Petal (Loeffler Randall), Lace Up (TopShop) i The Abbi (Madewell) 

Sandale sa visokom potpeticom: Pierce (Tibi), Ava ( Michael Kors), Simple Strap (DailyLook), Rita (Vince), Head over heels (Dune Brown) i Stuart Weitzman.

Prevela i priredila: Jelena Davidović