Možda se proslavila zahvaljujući ulozi u seriji Sex and the city, ali nakon završetka te iste, Sarah Jessica Parker je dokazala bezbroj puta da poseduje istančan ukus za modu, besprekoran stil koji uvek izazove salve pozitivnih ocena i komentara. To se pogotovo odnosi na veličanstven svet cipela pa nas ne čudi što je lansiranje njene kolekcije cipela izazvalo mali zemljotres na internetu pre nekoliko dana.

(Sarah Jessica Parker i Rihanna dizajnirale za Fendi torbu)

Negde baš u vreme kada je SJP odlučila da lansira svoju kolekciju SJP Footwear, ekipa iza brenda cipela TOME, Ryan Lobo i Ramon Martin su takođe u prodaju pustili svoju najnoviju kolekciju cipela koja obuhvata i 4 modela salonki sa potpisom poznate glumice: Twilight (tamna teget), Olivine (khaki/maslinasta), Tirkiz i Poppy (narandžastocrvena). 

(Sarah Jessica Parker u savršenoj plišanoj haljini)

“Oduševljeni smo saradnjom i to najviše jer je rezultirala ovako jednostavnim i večnim modelom koji je esencijalni model u cipelarniku svake žene! Plus svilena tekstura u kombinaciji ovih boja pruža svakoj ženi jedan osećaj otmenosti, elegancije i šika, baš u stilu Carrie Bradshaw," izjavio je Lobo najavljujući kolekciju. 

Inače Lobo i Martin su dugogodišnji prijatelji sa SJP i jednu ovakvu saradnju su planirali već neko vreme...

“Bio sam njen fan još pre famozne serije kada je glumila u filmu Girls Just Wanna Have Fun. Ne znam da li se bilo ko seća ovog filma ali već tada sam pretpostavio da će od SJP biti velika i cenjena glumica. Plus, ona nije samo uspela u glumačkom svetu već je od sebe izgradila i brend postajući ikona stila, žena čije savete i kombinacije svi žele da čuju i vide. A sad sa ovom kolekcijom cipela... Nikako nemojte da zaboravite. Ona je majka troje dece, ne prestaje da snima filmove, a sve što radi radi s neverovatnom energijom i strašću. Pa koliko još poznatih dama znate da je toliko angažovano na različitim stranama? To je za poštovanje."