Američki modni brend GUESS pokazao je kako vidi topliju sezonu – kroz miks pastelnih boja i ženstvenih krojeva, koji će jednako efektno izgledati kako u kancelariji tako i tokom večernjeg druženja.

Nova kolekcija je praktična i udobna, uz odlike seksipila po kojem je ovaj brend prepoznatljiv. Ružičasta boja podstaći će novu energiju u vama, dok će pastelne nijanse plave, zelene i boje kasije naglasiti nežnost koju sa sobom donose letnji dani.

Ključni komadi kolekcije su lepršave haljine do kolena idealne za ležerni look, midi suknje koje odišu ženstvenošću čak i kada ih kombinujete s robusnijim komadima obuće ili modnim dodacima, kao i prozračne košulje - ultimativni komad za sve prilike.

Zaštitni znak brenda GUESS su upečatljivi modeli obuće i aksesoara koji vam pružaju priliku da se poigrajte bojama i teksturama u skladu sa vašim stilom. Izaberite zavodljive sandale u jarkoj boji ili pak modele s popularnom kitten heel potpeticom.

Bele patike su nepogrešiv izbor bilo da se radi o modernim modelima ili onim u retro stilu. Torbe različitih boja i dezena s istaknutim Guess logotipom, te novčanici začinjeni metalnim detaljima zaokružuju celu kolekciju.

Odabrane modele iz nove kolekcije možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i u onlajn šopu www.fashionandfriends.com.

Ovo su Guess komadi u kojima ćemo ušetati u leto!