Kako bismo vam pokazali da šesnaesti rođendan nije mala stvar, odlučili smo da vam predstavimo još pet lokalnih dizajnera sa platforme lawconcept.rs koji stoje iza custom-made poklona uz aktuelni majski broj. Od ukupno 50, koliko je napravilo poklone, danas izdvajamo: BashBash Koncept, Ombu Jewellry, Ladola Lu, Sofi Milo i Milica Ivanković atelje, a evo ko stoji iza njih.

1. brend: BashBash Koncept

Osnivačica ovog brenda, Nađa Maršićević dugo je živela u Americi gde je primetila kako su pidžame osnova lifestyla. Kada se vratila nazad u Srbiju, odlučila je da delić svog iskustva stečenog tamo prenese kod nas i tako je nastao njen brend. BashBash je koncept koji je satkan od limited edition komada napravljenih od luksuznih tkanina. Svaki garment je ručno rađen, a posebnu pažnju poklonila je detaljima. Njen poklon ELLE čitateljkama i čitaocima su kućne papuče, a svoj brend opisuje kao organski, unikatni i inspirativan, čija je glavna poruka za sve je da ostanu baš, baš posebni.

2. brend: Ombu Jewellry

Tanja Đokić, devojka koja stoji iza brenda Ombu Jewellry svoj poziv pronašla je u kreiranju unikatnih ženskih minđuša. S toga, odlučila je da uz ELLE broj posvećen šesnaestogodišnjici postojanja u Srbiji pokloni dva modela izuzetno elegantnih i jednostavnih minđuša. Ovi komadi ukrađeni su poludragim kamenjem i žicom, a poruka njenog dara je “manje je više”. Dizajn lokalne modne zajednice vidi kao različit, originalan i unikatan, a za rođendan nam je poželela da nadmašimo sebe u godinama koje nam predstoje.

3. brend: Ladola Lu

Ladola Lu je brend koji je osnovan još 2006. godine u Italiji. Isidora Vujović, koja stoji iza njega došla je ideju za njegovo pokretanje kada je osetila potrebu za “prelepim italijanskim nakitom” koji u tom trenutku nije sebi mogla da priušti. Njen poklon uz ELLE su šnalice od Swarowski kristala sa kojima, kako ona ističe “ne možete nikada da pogrešite ako dodate malo boje i malo sjaja”. Njena rođendanska čestitka sasotajala se od poruke koja je tu da i nas dodatno motiviše, a ona glasi: “Elle magazinu za rođendanac želimo da se što više mladih generacija oformi pod vašim modnim, a i životnim uticajem“, a mi zbog toga možemo da obećamo samo da ćemo dati sve od sebe da njenu želju i ostvarimo.

4. brend: Sofi Milo

Brend koji je osnovala jedna od najpoznatijih srpskih manekenki Sofija Milošević pod imenom Sofi Milo, uz majski broj odlučio je da pokloni torbice za šminku. Iako su po rečima brend menadžerke Milice Dobrijević glavni fokus ovog brenda za sada večernje haljine, oni planiraju da svoju proizvodnju uskoro dodatno prošire. Neseser koji nam daruju opisuju kao “nešto malo što će ženama olakšati život”, a inovativnost, dinamičnost i šarenolikost su reči koje karakterišu lokalnu modnu scenu.

5. brend: Milica Ivanković atelje

Za sebe, Milica ističe da je pokazivala ljubav prema modi još od najranijih dana i da je već tada znala da će dizajn biti njen životni poziv. Njen atelje je ovog puta pripremio čarapice od tila, koje prema preporukama kreatorke mogu se nositi uz sve: od sandala do patika, a za rođendan, atelje Milice Ivanković poželeo nam je da ostanemo jedinstveni, prepoznatljivi i da pratimo modu kao i do sada.

Za više informacija, kao i za bogatu ponudu lokalnih kreatora i brendova posetite lawconcept.rs na kome možete i kupiti neke od njihovih najlepših komada.