Prethodnih godinu dana ušuškali smo se u svoju zonu komfora potrebno nam je sve više razloga da iz nje izađemo. Sunce? Proleće? Šoping? Galerija Belgrade, spektakularni tržni centar na obali Save? Zara uređena po jedinstvenom Soft konceptu? Više nego dovoljno da se sa svojim prijateljima što pre uputite u najveći tržni centar u jugoistočnoj Evropi.

Dok odbrojavate dane do ponovnih putovanja, partija i klabinga, krajnje je vreme da osmislite urban i upečatljiv outfit za svoj veliki comeback. Odložite trenerku i prigrlite najlepše komade za uzbudljiva dešavanja.

U tome će vam pomoći Inditex radnje otvorene u Galeriji Belgrade: Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, a kada je u pitanju prolećno uređenje doma – Zara Home. Pored beskrajnog isprobavanja modela i nove dimenzije kupovine, uživaćete i u impozantnom enterijeru, izuzetnoj gastronomskoj ponudi, te kvalitetnoj zabavi, i sve to na jednoj od najlepših lokacija – na obali Save. Na Instagram i Facebook profilu pogledajte šta vas sve očekuje duž širokih ulica i trgova Galerije.

Najbolja vest jeste da kupovina u Inditex radnjama, kao i u drugim prodavnicama u Galeriji Belgrade, donosi velike benefite ako preuzmete mobilnu aplikaciju ovog tržnog centra: skeniranjem računa za kupovinu dobijate bodove po principu „jedan potrošen dinar=jedan bod“. Nakon što sakupite najmanje 25.000 bodova, možete ih zameniti za vaučer za novu kupovinu.

A pre nego što započnete svoju nezaboravnu šoping avanturu, predstavljamo vam 5 pravila za urbani outfit (i to po najnovijim trendovima). Sledite nas i dočekajte bolje dane sa stilom.

1. DOBAR DŽINS

Osnova svakog dobrog stajlinga jeste džins. Skinny model je passé, dok su najpoželjniji oni sa ravnim i širokim nogavicama. Odaberite onaj koji najbolje pristaje vašoj silueti.

Donosimo vam 5 pravila za urbani outfit ovog proleća
Foto: Profimedia 
Zara

2. CVETNI DEZEN

Prolećna modna sezona bez cvetnog dezena? Nezamislivo. Šik, šareno i poletno cveće krasi većinu novih kolekcija – od haljina i košulja, preko pantalona, pa sve do aksesoara. Čak iako ste svedeniji modni tip, u svoj outfit možete uvrstiti jedan ovakav komad koji će mu dati na autentičnosti.

Donosimo vam 5 pravila za urbani outfit ovog proleća
Zara

3. SAKO UMESTO JAKNE

Da je oversize sako postao ono što je godinama bila crna kožna jakna, zna svaka trendseterka. Plan je da osmislite svoj outfit, a onda nonšalantno prebacite sako preko ramena. Crni kožni je dobar izbor, kako za poslovni dan, tako i za večernji provod, jer vam daje moćan efekat; pink je tu da razbije crno-belu kombinaciju, a crop sako je trend sezone i nosi se samo i isključivo preko kratkog topa.

Donosimo vam 5 pravila za urbani outfit ovog proleća
Zara, Bershka, Zara

4. DETALJI U JARKIM BOJAMA

Žuta, narandžasta, crvena – spektar jarkih boja više nije posvećen samo modno najsmelijima, već svim modno osvešćenima. Detalji su ključni, zato im posvetite posebnu pažnju. Kako biste izgledali kao iz modnog časopisa, odaberite ukras za kosu, torbu neobične forme i efektne naočare.

Donosimo vam 5 pravila za urbani outfit ovog proleća
Zara, Zara, Stradivarius

5. NEOBIČNE PAPUČE

Kožne, glomazne, štepane – glasi modno trojstvo za izbor papuča ove sezone. Za one kojima udobnost nije presudni faktor, tu su nikad popularnije papuče sa štiklom, a za one koji se sa njima ne slažu, tu je savremena i upgrade-ovana verzija japanki. Neka vam koraci budu laki, bezbrižni i stylish!

Donosimo vam 5 pravila za urbani outfit ovog proleća
Bershka, Zara, Stradivarius

Tekst: Tara Đukić