Prestali smo da slušamo vesti i verujemo u prognoze vremena i novih mera, te odlučili da sami kreiramo svoje leto (i život).

Malo sunca, bašte, izložbi, kratkih izleta i glasnog smeha sa prijateljima - biće dovoljno, a naravno za ove aktivne planove biće nam potrebne udobne i stylish cipele čije će stope beležiti nezaboravne trenutke.

Istražili smo XYZ online shop i pronašli baš sve što nam je bilo potrebno - od chunkysandala, preko papuča, pa sve do šarenih patika.

Ovo je 6 modela obuće u kojima će ELLE redakcija provesti ovo leto!

Iva Parađanin, active urednica

Chunky crne sandale su proverena opcija za dan kada ne znam koliko ću dugo ostati na nogama, kakvih je puno u poslednje vreme.

Ana Ostojić, modna urednica

Flatforms are back! Leto je iza ćoška tako da na vreme oplemenjuje svoj cipelarnik sa jednim ultra mega modernim parom sandalaza svaki dan koji će mi zasigurno podariti dramatičnost u stajlingu.

Anja Paspalj, izvršna urednica

Kada krene lepo vreme, najbitnije mi je da imam nešto da navučem pre nego što pravo iz kreveta izletim iz stana po hladnu kafu. Ove kožne Michael Kors papučesu upravo to, dovoljno udobne i jednostavne za prvu pomoć, ali i dovoljno elegantne da budu prikladne za ručak ili piće. 

Tara Đukić, web urednica

Svakog proleća sam u potrazi za dva must-have modela patika: belim i crnim, kako bi mi se slagale uz svaki outfit. OveKarl Lagerfeld sa njegovom neodoljivom figuricom, nadmašile su sva moja očekivanja.

Tatjana Sedlaček, social media manager

Uz lepo vreme dolazi i moja želja za bojama. Ovog proleća biram ove Superdry patikeu žutoj boji, koje će ići super kako uz pantalone, tako i uz prolećne haljine! 

Aleksandar Nastasijević, zamenik modne urednice

Proleće mi je omiljeno godišnje doba pogotovo jer je tada vreme za nabavku novih patika. Ove godine biram Armani Exchange multicolor modelkoji će doći do izražaja pogotovo kada ih iskombinujem sa full black outfitom. 

PageBreak

Ovih 6 torbi su naša modna opsesija za proleće/leto 2021.

Torba kao jedna od najboljih ženinih prijateljica, nepogrešivo odražava njen stil i stav. Sigurni smo da u svom garderoberu imate toliko varijacija na temu, ali ko voli torbe, zna da ih nikada nije previše. Zato je pravo vreme da zavirite u novu kolekciju XYZ tašni.

Pored klasične crne, ove sezone su u trendu i narandžasta, žuta, plava - što drečavije to bolje.

Stiže nam leto i treba dočarati svu tu radost i ushićenje koje nismo osetili više od godinu dana.

Za poslovne prilike birajte veće modele, a za one specijalne, mini-torbe neobičnog oblika.

ELLE redakcija otkriva koju XYZ torbu će nositi ove sezone. Inspirišite se i odaberite svoju!

Ana Ostojić, modna urednica

Proleće je zvanično tu, a svoje crno-bele outfite često upotpunjujem tašnom u istoj nijansi. Danas biram belu Karl Lagerfeld torbu.

Tatjana Sedlaček, social media manager

Crna klasična torba je uvek moj go-to izbor. Dovoljno velika da u nju mogu da stavim sve stvari koje su mi potrebne tokom dana!

Anja Paspalj, izvršna urednica

Kada krene lepo vreme, samo dve stvari želim - bele stajlinge i aksesoare u boji. Ova Michael Kors torbica je sofisticirana i jednostavna, a njena živahna boja će svaki dan da me obraduje!

Tara Đukić, web urednica

Krokodilski print + crna boja + vešačka koža jeste dobitna kombinacija i za dnevne i za večernje prilike. Zato biram ovu Emporio Armani torbu.

Iva Parađanin, active urednica

Obožavam ovu boju i jako mi je drago što vidim da je prisutna ove sezone. Srednje je veličine i ima sve što želim od jedne torbice - praktična je i moderna istovremeno.

Aleksandar Nastasijević, zamenik modne urednice

Sportski model ranca u crnoj boji se uvek uklapa uz svaki moj outfit, a njegova veličina je dovoljna da spakujem sve što mi je potrebno: laptop, punjač, rokovnik i mnoge druge stvari.

PageBreak

Otkrijte šta nosi Elle redakcija na zatvaranju novog broja i inspirišite se za svoj prolećni outfit

Niko srećniji od nas što samo jednim klikom možemo da poručimo svoje XYZ favorite!

Nekome je 15. u mesecu sasvim običan dan za ispijanje kafe i lagane poslovne obaveze, nekome za presek meseca i osmišljavanje novih projekata, a nama za zatvaranje predstojećeg Elle broja. To obično znači da radni dan traje 24h, da ''žongliramo'' između hiljadu taskova, i da ne stižemo da mislimo o tome kako da ostanemo savršeno stilizovani. Outfit na kućnoj adresi samo jednim klikom? Može!

Prethodna godina učinila je da nam online kupovina pređe u rutinu, a XYZ shopje naš izbor ne samo zbog široke ponude svetskih brendova kao što su Armani Exchange, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Versace, i mnogi drugi, već i zbog brze usluge i besplatne dostave.

Proleće/leto 2021. biće posebno zato što smo se više nego ikada uželeli sunca, prijatelja i klabinga, a nova XYZ kolekcija ispratiće svaki naš plan. Tu su denim, koža, pliš - svi aktuelni trendovi za najrazličitije prilike, od odlaska na posao do rođendana, matura i venčanja.

Na vama je da se pobrinete za dobru energiju i stav (koji su uvek ključni ''aksesoari''), a Elle redakcija vam ekskluzivno otkriva svoj XYZ izbor.

Tara Đukić, web urednica

(Veštačka) koža - uvek i zauvek. Ovaj kombinezon preko dana kombinujem uz patike za sportsko-elegantan look, a uveče uz potpetice i efektnu torbu.

Ana Ostojić, modna urednica

Pošto danas zatvaramo rođendanski broj, ostaću verna svom crno-belom principu, pa biram oversize belu košulju Karl Lagerfeld. Jedva čekam da mi stigne i da je odmah obučem! 

Aleksandar Nastasijević, zamenik modne urednice

Iako je crna osnovna boja moje odeće, kada dođe malo lepše vreme volim da u svoje odevne kombinacije ubacim i dašak boje. Ove godine će to biti ova Hugo Boss majica u neon narandžastoj boji.

Anja Paspalj, izvršna urednica

Rado se opredeljujem za stajlinge koje mogu da nosim na posao, u šetnji i na večeri, pa je oversize bež odelo upravo to što mi treba. Još je i udobno!

Iva Parađanin, active urednica

Kada sam u brzini kao danas, uvek idem na proverenu cool varijantu kao što je double denim.

Tatjana Sedlaček, social media manager

U susret lepšim danima, izabrala sam glamurozno odelo, savršeno za nezaboravne prolećne večeri.