U eri koja savršenstvo uzdiže na pijedestal, namećući svima isti prototip lepote, važno je ostati dosledan sebi. Ako si ikada stajala pred ogledalom analizirajući svoje tzv. nedostatke, ili si u društvu razmišljala o tome da li svi gledaju u tvoje tzv. nesavršenosti, vrlo je verovatno da su te određeni beauty trendovi zaveli i udaljili od svoje suštine i samoljubavi.

Naglašavanje pojmova kao što su nedostaci, nesavršenosti i nedovoljnosti često imaju samo prividno dobronamernu ulogu u #bodypositive i #skinpositive pokretima širom sveta, jer samom svojom negacijom zapravo stigmatizuju prirodan, karakterističan i autentičan izgled koji treba da istakneš, a ne sakriješ.

Najiskrenija i najtrajnija ljubav treba da bude ljubav prema sebi. To znači da zavoliš na sebi ne samo ono što ti se dopada, već i svaku svoju osobenost... jer, sve to tebe čini baš onakvom kakva jesi - jedinstvena i lepa! Onda kada zavoliš sebe u celosti, pred vratima ti je čitav svet mogućnosti, a najpre ona da samouvereno koračaš kroz život.

Budite strpljive i uporne. Ljubav prema sebi se uvek razvija. To je nešto što treba vežbati svakodnevno.

Posvetite se sebi, a mi smo vam u to ime pripremili popust od -30% za online kupovinu: aura.co.rs. Takođe, za iznos preko 2.000 RSD, očekuje te poklon SELF LOVE ogledalce(koje služi samo za komplimente, ali ne i kritike dok se ogledaš!).

Zapamti - voli sebe bezuslovno, jer to zaslužuješ.

Srećan #SELFLOVE mesec!