Prema rečima Voga, ova sezona je rezervisana za jednostavne modne komade bez puno detalja. Jednobojni komadi su apsolutni šik. Sa ovakvim stilom, oblačenje, postaje jednostavnij i lakše, a svaki put će autfit sigurno biti bez greške, piše Stil.rs

Ova jesen neće moći da prođe bez ovih komada: 

Čizme sa četvrtastom potpeticom

Osim što izgledaju dobro, čizme sa ovakvim potpeticama su vrlo udobne. Bez problema ćete u njima provesti čitav dan, a začiniće svaku modnu kombinaciju.

Oversize džemperi

Komad koji će vas ugrejati u hladnim danima i učiniti svaki stajling zanimljivim. Džemperi sa širokim rukavima su apsolutni hit.

Bela košulja

Nezamenljivi komad koji odiše klasikom. Ovaj komad svaki garderobr mora da poseduje. Uz njega će svaka kombinacija izgledati moderno i elegantno. Savršeno se kombinuje uz farmerke, pantalone, suknje, uz gotovo svaki komad. Dobra bela košulja je investicija koja će vam se isplatiti.

Džemer haljina do kolena 

Ovaj komad će vam u svakoj prilici obezbediti besprekoran izgled. Ovakve haljine mogu da se nose i sa ravnom obućom, ali i uz potpetice.

Jednostavna crna torba

Torba u crnoj boji bez velikog broja detalja se lako uklapa uz sve kombinacije, pa ukoliko rešite da investirate u kvalitetnu crnu torbu, to će vas se isplatiti.

Izvor: Stil.rs