Košulja koja garantuje sofisticirani izgled, u casual i poslovnim odevnim kombinacijama je upravo ova. Materijal koji je na bazi poliestera sa elastinom omogućava savršenu udobnost tokom nošenja, a odličan kroj biće vam najbolji saveznik u prikrivanju eventualnih nesavršenosti.

Ova elegantna bluza od muslina je pravi pogodak! Blagi V izrez i diskretno naglašen struk daju posebnu čar svakom stajlingu. Materijal je muslin divnog kvaliteta, za raskošan osećaj prilikom nošenja. Karneri su obavezan detalj ove sezone, te su ovi rukavi ukrašeni upravo njima. Cena bluze je 2290 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Foto: Promo

Romantična i elegantna bluza sa blagim okovratnikom i diskretnim vertikalnim karnerim je apsolutni hit ove sezone. Ovo je odličan komad koji će oplemeniti svaku odevnu kombinaciju, od jutra do večeri, dajući joj notu posebnosti. Materijal je šifon sa svilenkastom notom. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2290 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Foto: Promo

Otmena i elegantna bluza oplemenjena čipkom, širokim manžetnama i diskretnim karnerim je pravi izbor, koliko god godina da imate. Materijal je na bazi poliestera sa elastinom, tako da je veoma udobna i prijatna za nošenje. Odlično se uklapa u sve dnevne i večernje aktivnosti, jer se savršeno uklapa i uz džins, ali i uz elegantnu suknju i visoke potpetice. Njena cena je 2490 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Boho stil ne prestaje da osvaja sve modni svet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Njena cena je 2190 rsd,OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Još sjajnih predloga za vas, možete OVDE pogledati.