Nakon izdanja bestseler knjige Fifty Shades of Grey po kojoj je kasnije snimljen film, Dakota Johnson je postala instant zvezda. Veoma brzo je nastavila da niže uspehe, ali i fantastična modna izdanja po kojima je Ms Johnson poznata.

Poslednji veliki uspeh je uloga u filmu Black Mass, koji je jedan od favorita na ovogodišnjem Toronto International Film festivalu.

(Dakota Johnson najbolje obučena žena na filmskom festivalu u Veneciji?)

Na premijeri filma, Dakota je bila zvezda večeri i bukvalno je uspela da osvoji red carpet i zaseni sve lepotice oko sebe. Dakota je za ovaj big event nosila prelepu kreaciju slavnog Alexander McQueena. Haljina u nežnim tonovima žute i drap boje neobičnog floralnog printa padala je sve do poda. 

Maxi haljina je izrađena od kvalitetne šifon svile koja je dala fantastičan volumen, ali poseban glam efekat činili su isečeni delovi. Na središnjem delu su ukršetene i obavijene tanke trake, dok su deo ispod grudi krasili neobični prorezi.

Dakota je nadogradila outfit tankim narukvima i dugačkim minđušima. Šminka je kao i uvek bila descentna i nežna, dovoljna da naglasi njenu prirodnu lepotu.

Posle ove kreacije, ne možemo da dočekamo šta će nositi sledeće- jer ova devojka uvek iznenadi!

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija