Koliko su bliski Stefan i Ivana Kapičić

Foto: Press

Asocijacije, priče, sećanja od prvog pogleda, pa do današnjeg dužeg i bližeg...

Prvi pogled 

Stefan: Prodoran. Jak. Trajao je sekund do dva, ali dovoljno da mi srce zaigra na onaj predivni iskreni način. Bilo je to u nekom dugom hodniku. Nismo se poznavali, samo smo se sreli... nekoliko nedelja kasnije, u Zagrebu, pre mnogo godina, taj prvi pogled od toga dana postajao je samo duži i bliži... 

Ivana: Sjećaš se što sam imala na sebi?

Stefan: Plave farmerke, crnu majicu i dugu raspuštenu crnu kosu

Ivana: Da, i nisam se okrenula da vidim da li gledaš za mnom. 

Prvo ćao

Ivana: Ja sam te prvi put vidjela na televiziji, glumio si, bio si u visokim „martensicama“ i gurao kolica sa djetetom. Nisam znala kako se zoveš, a kad smo se upoznali, krivo sam te zapisala u telefon, kasnije smo shvatili da ja krivo pamtim imena i prezimena ljudi. 

Sreća 

Stefan: Nas sin Ivan. Plod naše ljubavi. Plod naše bliskosti. Naših snova i naših želja. Ultimativna nagrada za sve što smo uložili jedno u drugo. Nas troje.

Ivana: Bio si u Urugvaju kad sam ti javila da čekamo dječaka.

Pripadanje

Stefan: Zagrljaj pred spavanje. Zagrljaj kojim mi odagnaš sve strahove i strepnje ovog sveta. Ja sam njen, ona je moja, na najlepši i najnežniji način. Kroz miris kose, miris kože, toplotu tela i osećaj bezuslovne ljubavi. 

Ivana: Uvijek si me štitio i bio nježan prema meni, od prvog pogleda, kao da oduvijek pripadamo jedno drugom. Rekao si: „Idem u Ameriku, ideš sa mnom. “Nisi me pitao, samo si rekao: „Ideš sa mnom.“ 

Ostatak teksta pročitajte u aktuelnom izdanju ELLE magazina koje je u prodaji do 21.10.2020.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...