Inetrvju sa moćnim Instagram ljubavnim i stilskim parom

Foto: Press

Oni su Instagram power couple: @jaimetoutcheztoi - Alice Barbier i js Roques u ekskluzivnom razgovoru sa Petrom Spasojevićem za Elle Serbia otkrivaju kako postižu balans između privatnog i poslovnog, koja je tajna savršenog street style i koji su to komadi koji im uvek privuku pažnju

Recite nam kako je počela vaša priča?

Sve je počelo kada smo oboje živeli u Los Anđelesu pre sedam godina. Bili smo daleko od kuće, Pariza, porodice i prijatelja i želeli smo da podelimo više o našem životu u Americi, ali i o zajedničkoj strasti - modi. Blog nam je vremenom postao sve važniji i na naše veliko iznenađenje i naš community je rastao pa samim tim i interesovanje brendova, što je dovelo do prvih saradnji. Veoma brzo, naš hobi postao je posao sa punim radnim vremenom. 

Pored zajedničkog Instagram naloga, vi ste par, što u velikoj meri definiše vašu priču. Kako uspevate da napravite balans između privatnog i poslovnog?

Znamo se još od srednje škole i sama činjenica što se toliko dugo poznajemo pomogla nam je da napravimo dobar balans. Naša veza počinje manje više u isto vreme kada i blog. Posao je uvek bio sastavni deo veze, što je uticalo kako na naš poslovni razvoj, tako i na naša osećanja. Iako je to konstanti izazov za nas, trudimo se da se na momente diskonektujemo i razdvojimo privatno od poslovnog. Ono što delimo na društvenim mrežama ipak je samo jedan odsto našeg života tako da na taj način štitimo i svoju privatnost.

Ostatak teksta pročitajte u aktuelnom februarskom izdanju koji je u prodaji do 21.02.

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...