Branko Gašić širom otvara vrata svog studija i predstavlja tajne trikove za dekoraciju novogodišnjeg stola

Foto: Danilo & Sharon

Njegova sada već prepoznatljiva estetika uspeva da dočara svaki događaj, dok šarmantni studio predstavlja srž rada, od koje publika vidi samo konačan rezultat

Bloom Design Studio stoji u tmurnom redu beogradskih zgrada, međutim, nemoguće ga je promašiti.

Odmah se izdvaja po toploj boji koja sija kroz velike staklene prozore nudeći pogled u sam studio koji se, spolja gledano, čini kao da je prošaran zelenilom, drvetom i zlatnim finesama.

Ne vidi se tačno o čemu je reč, ali očigledno je da je to jedan srećan prostor gde se razvijaju ideje koje tu radost prenose i na druge.

Mnogi kvaliteti stoje u srži dekoracija koje se stvaraju kod Branka Gašića u studiju - perfekcionizam, praktičnost, mašta i timski rad.

Pored toga, ogromna količina truda i kompromisa neophodan je deo posla. Svaki stručnjak nalazi kreativnu autonomiju u svom radu, i to je vidno u svakom projektu koji ovaj tim preuzme na sebe.

Njegova sada već prepoznatljiva estetika uspeva da dočara svaki događaj, dok šarmantni studio predstavlja srž rada od koje publika vidi samo konačan rezultat.

Dok se spolja naslućuje šta se sve nalazi unutra, vrata otkrivaju ulaz u jedan potpuno novi (i neočekivani) svet.

Cveće, biljke, tanjiri, čaše, drveće i različite sveće u tolikoj količini da se ne mogu izbrojati, predstavljaju samo trun svega što je potrebno da se kreira jedinstvena Bloom Design Studio postavka. 

Ostatak teksta pročitajte u novom, januarskom izdanju ELLE magazina.

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...