ELLE Style Awards 2019.

Foto: Dragan Mandić

Jedan od najvećih modnih događaja godine ELLE Style Awards prošao je i za sobom ostavio zlatnu prašinu, paunovo perje i mnogo dobrih osećanja

Kada se ELLE Style Awards organizuje šest godina zaredom, mnoge inspiracije se iscrpe.

Logično, postavlja se samo jedno ironično pitanje: Šta uraditi sledeće, kakav cirkus napraviti? Pa, pravi pravcati sa sve klovnovima i žonglerima.

Tradicionalno, i ove jeseni, sedmi put po redu u Srbiji održan je ELLE Style Awards powered by H&M.

Kristalna dvorana hotela Hyatt Regency, kao i svaki put kada je magazin Elle uzme u svoje ruke, dobila je novo ruho, a ovaj put u duhu teme Crni cirkus.

Pod okriljem ove manifestacije redakcija magazina Elle ugostila je izuzetne osobe koje se i ne mogu videti svaki dan na ulicama, što je učinilo da se estetski dojam popne na jedan sasvim novi nivo.

I ove 2019. godine dodeljene su nagrade najistaknutijim ličnostima u oblasti mode, umetnosti, kulture i šou-biznisa. Za mističnu dekoraciju punu zlata, crnih resa, paunovih pera i akvarijuma u kojima su plivali crni skalari bio je zadužen, kao i uvek, Bloom Design studio.

Među skoro 280 istaknutih zvanica našli su se Ana Stanić, Lena Kovačević, Ivan Tasovac, Boško Jakovljević, Marija Tarlać, Dušan Petrović, Danijela Dimitrovka i drugi.

O magičnoj atmosferi ELLE Style Awards i ovogodišnjim dobitnicima pročitajte u aktuelnom decembarskom broju.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...