Zavirite u novi Celine butik

foto: Mikael Olsson

Inovativni enterijer novog Celine butika u Majamiju savršen je spoj minimalističke estetike švajcarskog studija Valerio Olgiati i sofisticiranog šika slavne francuske modne kuće

Otkako je Hedi Slimane preuzeo kormilo, kuća Celine proživljava potpunu tranziciju.

Ambicija da uđu u ring sa svetskim modnim divovima podstakla je brend na plasiranje muške i couture kolekcije, ali i na otvaranje novih filijala kojima žele pojačati svoju globalnu prisutnost.

Dinamični hub savremene arhitekture i vrhunskog dizajna enterijera, Miami Design District, svoju arty scenu zaokružio je ekskluzivnim trgovinama velikih igrača kao što su Gucci, Louis Vuitton i Tom Ford, a odnedavno i Celine, koji je inovativnim enterijerom u etar poslao „ažurirane“ dizajnerske kodove konceptualnog šika i sofistikacije brenda.

Sa aksesoarima i odećom na mermernim policama i elegantnim mesinganim stalcima, gornja etaža funkcioniše kao klasična trgovina, a prizemlje je zamišljeno kao svojevrsni izložbeni prostor - dovoljno veliki da se u njega smesti kompletna kolekcija.

Ceo tekst pročitajte u junskom izdanju ELLE magazina koji je u prodaji od 22. maja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...