Kulturni događaji prolećne sezone

Šta nas čeka na kulturnoj sceni u martu, aprilu i maju saznajte u novom ELLE broju!

XVI Beogradski festival igre

od  22. marta do 12. aprila  

Spektakularni Beogradski festival igre će svojim šesnaestim izdanjem pomeriti granice i u ljubiteljima vrhunske umetnosti probuditi najdublja ljudska osećanja. Publici će biti predstavljeno ukupno 19 koreografskih komada koje će izvesti 16 trupa iz 11 zemalja. 

MONDAY BLUES #20

25. mart u 20.00  Dom omladine Beograda

Serijal low-noise bluz koncerata nastavlja se nastupom dvojca koji stoji iza rok sastava Nesalomivi i projekta Untouchablues - Aleksandra Đukića i Bojana Vulina. Intimnom izvođačkom formom, oni nastavljaju tradiciju Monday Bluesa koji traje od 2018. godine.

Internacionalni Festival komedije

od 10. do 27. marta

Glazgov, Škotska

66. MARTOVSKI FESTIVAL

od 27. do 31. marta Dom omladine Beograda

Proleće nam donosi početak jednog od najstarijih filmskih festivala u Evropi i svetu koji će ove godine trajati pet dana, a bogat filmski program biće predstavljen u nekoliko takmičarskih kategorija: eksperimentalni film i video art, animirani i igrani film i dokumentarni film do i preko 50 minuta. Ono što će biti posebno zanimljivo jesu posebne projekcije, tribine i stručni programi kao i master klasovi, razgovori sa gostima festivala i drugi prateći programi.

Kompletan vodič kroz kulturna dešavanja pročitajte u aprilskom broju koji je u prodaji od 22. marta.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...