Čarolija Alpa

Ultimativna zimska destinacija koja nikada ne izlazi iz mode prija zahtevima mnogih. Od avanturista željnih izazova, pa sve do toplih utočišta za potpunu antistres relaksaciju. Za savršen zimski užitak, donosimo najlepši izbor sa Alpskih visina ...

Ako još planirate beg u mir snežne monotonije i želite da sav teret svakodnevice zaboravite na strmim padinama, Alpi nude pregršt destinacija na kojima ćete se osloboditi stresa i obradovati se vašoj novoj pokretačkoj energiji.

Pronađite savršenu kombinaciju u oštrom kontrastu hladnoće dubokog snega i tople udobnosti luksuznih hotela, usred očaravajuće prirode i elegantne civilizacije na nekom od ovih fantastičnih mesta. 

Val d’Isere 

Skriven u naborima francuskih Alpa, Val d’Isere jedno je od najpopularnijih skijališta na  svetu, ali i predivan gradić u kom možete da uživate  u idiličnoj u prirodi, gastronomiji, ali  i arhitekturi koja je odraz njegove živopisne istorije.

Među mnogim luksuznim hotelima ističe se ekskluzivni La Mourra, gde su bogato uređeni i prostrani apartmani idealni za putovanje sa porodicom ili prijateljima, a ako se odlučite za planinsku brvnaru, biraćete između četiri potpuno različita, ali podjednako zavodljiva prostora u kojima ćete se rastopiti. 

Kompletan tekst pročitajte u martovskom broju koji je u prodaji od 22. februara.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...