Trend dodatak

foto: Imaxtree

Šta je novo?

Overall trendova nastavlja svoju evoluciju na zavodljiv i maštovit način. Septembar je najbitniji mesec u fashion svetu, trenutak kada se nespontano sa letnjeg minimalizma laganih IT komada prelazi na modno umeće slojevitosti. Sve deluje tako revolucionarno, ali nije. Sama tranzicija je teška, ali toliko zabavna da i ono poznato deluje nepoznato.

Dok pišem sve ove generalizacije, prva ipak ostaje najvernija  na tronu. Stil je individualna stavka. To se ne uči, već se oseća. Novi modeli, kolekcije, aksesoari ili sam vibe tu su kao inspiracija i nadogradnja. Naravno da je poželjno posedovati upravo ta bogatstva koja oslikavaju umeće prepoznavanja šta je aktuelno, ali ostati veran svom pravcu uvek je bilo i ostaće nešto najdragocenije, pogotovo u vreme kada easywear nastavlja svoju dominaciju. Šta to konkretno znači? Crna seksi misterioznost koju diktira Vaccarello nadograđena je egocentričnim šeširima i cowboy stilom koji takođe plasiraju Hermès, Isabel Marant i Alberta Ferretti.

Svaka kuća dala je viđenje ovog looka, ali izuzetno primenljivo. Ako se prepoznajete u ovom pravcu, kožni komadi u koje ste odavno investirali samo dobijaju svoje novo lice uz kaubojke i kaiševe sa naglašenom zlatnom boho šnalom. All, black pricip je uvek tu. Mada je na sceni i kroz novi miks urbano retro talasa koji se ogleda u zemljanim bojama, vunenim tartan blejzerima i hipi floral haljinama. 

Trend dodatak vas čeka uz septembarski broj koji je u prodaji od 22. avgusta.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...