Naslovna | magazin | Stilske vežbe

Stilske vežbe

Stilisti su postali zvezde rame uz rame sa modnim dizajnerima, pa se Maja Bunčić pita postoji li matematika dobrog ukusa, prenosi li se genima, s kolena na koleno, ili se jednostavno kupuje poput para dobrih farmerica.

Kada se pojavila mlada i prelepa naslednica Cindy Crafword - njena ćerka Kaie Gerber - očekivanja od dugonoge tinejdžerke bila su poprilično visoka. Svi smo odlučno odmahivali glavom, uvereni da ne postoje baš nikakve šanse da sustigne svoju čuvenu majku. Ipak, sa znatiželjom smo pratili svaki njen korak i čekali. 

„Svaki korak“ za početak je podrazumevao svakodnevni street style, čije su nam fotografije na dnevnom nivou obezbeđivali revnosni kalifornijski paparaci. I gle, zaista je već tada sa nepunih 15, kada se zvanično pojavila na medijskoj mapi sveta, iskazivala svoju ličnost garderobom i to vrlo lepo kombinovala. Nigde bez „martinki“ i farmerica visokog struka, koje kao da su stvorene za nju. Potom, preokret: Kako samo ume da iznese sofisticirani look: jednostavne forme i upečatljiv dizajn - uvek bez greške.

Devojka zaista ima ukusa, ali to nije ništa čudno, složili su se mnogi, s obzirom na to da pored sebe ima vrhunskog modnog znalca. Međutim, na moje tada veliko iznenađenje, pa i razočaranje, ime tog modnog znalca bilo je Karla Welch!

Kaia Gerber nema ni punih 15, još nije ni prošetala pistom, a ima sopstvenu stilistkinju. I to ne bilo kakvu, već onu koja godinama radi sa Karlie Kloss, Jennifer Lawerence, Milom Kunis i, da - Cindy Crawford. I ne onu koju pozovete da vam pomogne oko odgovarajućeg izbora tolalete za neki od velikih događaja na crvenom tepihu, već onu koja kroji vaš svakodnevni stajling jer, zašto biste riskirali?

Kompletan članak pročitajte u majskom broju koji je u prodaji od 21. aprila.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...