Naslovna | magazin | Elle LOVE

Elle LOVE

Bio car, ili beznadežan slučaj, genije ili budala, najvažnije je imati herca da se sve karte stave na sto, ego pošalje na letovanje, a smeh postane nešto od čega ti zavisi život i sve što postoji, jer samo tako ćeš znati da si na sedmom nebu, piše veliki majstor za emocije, IVAN TOKIN.

Bilo gde. Možda na stepenicama ispred ulaza u njenu zgradu. Ako ispred ulaza nema stepenica, onda čovek treba da se snađe, kao i uvek. Ako ima, onda on treba da sedi na desnoj strani a ona na levoj, gledano iz njihove perspektive, dok sede.

Dok sede, dok se zaljubljuju, on ne treba ništa da traži od nje, baš ništa, treba da bude on, i da se ponaša onako kako se oseća. Često čovek mora da dȃ sve od sebe, ali baš sve što ima, a ponekad i ono što nema, da bi uspeo da se ponaša baš onako kako se oseća.

Često je potrebno uložiti svu silu koju čovek ima u sebi da bi pobedio glupost koju nosi sa sobom, u sebi. To je mnogima najteži zadatak, da budu ono što jesu, a jedino je to ono što će nam doneti ono što nam je potrebno.

Kompletan tekst Ivana Tokina pročitajte u februarskom broju koji je u prodaji od 21. januara.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...