Naslovna | magazin | Q&A: Andrija Kuzmanović

Q&A: Andrija Kuzmanović

Između strofa ruskih romansi koje joj je svirao i pevao, glumac Andrija Kuzmanović ispričao je Maji Bunčić zbog čega su porazi, sumnja i strah najbolji materijal za izradu uspeha...

Velika scena beogradskog dramskog pozorišta. Za nepuna dva sata ovde će se igrati Zojkin stan, jedno od Bulgakovljevih najvažnijih dramskih dela. Andrija Kuzmanović, tumač glavnog muškog lika, glumac kom su popularnost donele uloge u serijalima Montevideo i Senke nad Balkanom, po svoj prilici ne mari za ovu poprilično knap satnicu.

Donosi sebi pivo, meni sok i između nas na scenu stavlja pepeljaru. Sedamo na stepenice, pali cigaretu i uzima gitaru. Počinje energično da svira i iz sveg glasa peva na ruskom. 

Tako se borite protiv treme?

Nemam je. Zapravo, ako bih bio potpuno iskren, uvek imam pozitivnu tremu i jedva čekam da se pojavim na sceni, da počnem da radim. Imam tremu neizdrža, jednostavno ne mogu da dočekam da izađem pred publiku. 

Kompletan intervju pročitajte u februarskom broju koji je u prodaji od 21. januara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...