Lady’s Lunch

foto: Aida Hajdarević

David Bowie je još u osamdesetim otpevao:„Dont belive in modern love.“ U pravom filmskom obrtu Duška Jovanić i Marija Ratković na ručku sa Nevenkom Dokmanović, Ognjenkom Lakićević i Minjom Bogavac, pokušale su da dokažu kako je moguće nositi se sa izazovima modernih odnosa.

Ljubav i hrana su neodvojivi. U restoranu hotela Square Nine, podelile smo delicije sa novog menija - bujabes, supu sa tartufima, tartar na briošu, salatu sa kozjim sirom, tanjir  voća i damske slatkiše.  

Nevenka Dokmanović je dr. spec. dermatolog,  Ognjenka Lakićević iz benda Autopark napisala je Ljubavna pisma Guglu,  Minja Bogavac je dramaturškinja i autorka romana Ljubav se nosi u tri, a svih pet bile smo nestrpljive da saznamo kada je postalo komplikovano zaljubiti se, voleti i imati vezu,  na šta ćemo pristati, a šta ćemo odbaciti.

Norme se menjaju, romantična ljubav ne postoji oduvek već od 17. veka, Ruska revolucija imala je koncept „crvene ljubavi“, a kapitalizam nas ohrabruje na emotivni konzumerizam. Kako preživeti modernu ljubav? 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...