Kako obući boginju

Ty Hunter, stilista ikone R&B muzike Beyonce Knowles, otkrio je Ani Ostojić kako je u svet mode ušao pravo sa koncerta Diane Ross na koji ga je odveo otac, a vrata u svet slavnih otvorila su mu se kad je majka njegove buduće najpopularnije klijentkinje postala stalna mušterija prodavnice u kojoj je uređivao izlog...

Trenutno drži motivaciona predavanja i iščekuje momenat kad će se u izlozima pojaviti njegova knjiga. Ipak, Ty Hunter slavu nije stekao ni za govornicom ni u knjižarama. Njegovo ime upisano je zlatnim slovima u modnu antologiju današnjice nakon dugogodišnje saradnje sa svetskom muzičkom zvezdom Beyonce Knowles, čiji je stilista bio skoro čitave dve decenije. Gotovo da nema osobe na planeti kojoj pažnju nije privlačio izgled kraljice R&B scene, kao i stilske transformacije od kojih je svaka bila malo remek-delo. Baš kao što je ona svojim pesmama i energijom na sceni pronalazila put do publike, Ty je svoju priču pričao njenim izgledom. 

Kako ste otkrili modu?

Nimalo iznenađujuće - na koncertu. Otac me je odveo na performans fenomenalne Diane Ross u mom rodnom gradu Ostinu u državi Teksas i toliko sam bio fasciniran njenom garderobom i svim outfitima koje je menjala tokom nastupa da sam kući došao znajući samo jedno: želim da se bavim odećom!

Kompletan intervju pročitajte u oktobarskom broju koji je u prodaji od 22. septembra. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...