L’Oreal Paris True Match: Neverovatni sklad sa Vašom kožom

Foto: Promo

True Match, prvi tečni puder od L’Oréal-a koji odgovara svim nijansama kože namenjen je svim aktivnim ženama kojima je potreban besprekorno postojan puder uz 24 časovnu hidriranost kože. Izuzetno sofisticiran i diskretan izgled, bez zatvaranja pora ili efekta maske!

Pre svega, tečni puder treba da bude prilagodljiv, tako da zadovolji različite potrebe, svakodnevno doprinoseći lepoti žene i uklapajući se sa stilom njenog života.

True Match je prvi tečni puder od L’Oréal-a koji je tu da odgovori na potrebe svih žena, pružajući im lepu, prirodnu boju kože i svež izgled. Beskompromisni osećaj komfora i pokrivna moć koja otkriva prirodnu lepotu, postali su nezamenjivi faktori koji nas vezuju za ovaj neverovatni proizvod.

Puder veran Vašoj koži

Revolucionarna formula Kolekcija True Match je lider na svetskom tržištu proizvoda za šminkanje, a pritom daje savršeno prirodan izgled koži.

Njegova izuzetna tekstura postaje Vaša druga koža.Zahvaljujući idealnoj koncentraciji pigmenata, ova formula ujednačava ten. Koža upija svilenkastu teksturu i postaje baršunasta, a lagano razasute mikro-čestice omogućavaju savršenu pokrivenost i na prirodan način sakrivaju sve nesavršenosti na koži. Puder se automatski prilagođava teksturi Vaše kože i omogućava njen besprekoran izgled.

True Match liniju proizvoda možete pronaći u obliku tečnog pudera, roll on kompakt pudera, mineralnog pudera, kompaktnog pudera za završni sloj, korektora i rumenila− ona objedinjuje sve što Vam je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Nijanse ovog pudera pružaju potpuno prirodan izgled i besprekoran ten. True Match savršeno ističe Vašu prirodnu lepotu. True Match proizvodi prodaju se u atraktivnim pakovanjima vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju našu neprestanu potragu za spojem luksuza i lepote. Minimalističkim dizajnom izbegnuto je preterivanje i naglašeno umeće koje se otkriva u mekoći, senzualnom užitku i poštovanju ženske kože. 

Neka od zaštitnih lica otkrila su nam svoje tajne:

- Taj neverovatni osećaj kada sam ga pronašla... Kao da smo stvoreni jedno za drugo – Mila Jovović

- Otkako sam pronašla ono pravo, osećam se lepšom, kao da je sve na meni baš onako kako treba da bude – Claudia Schiffer

- Uvek znamo kad smo pronašli ono pravo i jedinstveno – Beyonce Knowles

- Još od prvog dodira, znala sam da je on pravi za mene! – JenniferLopez

Saveti za šminkanje

Nanošenje pudera

Prstima krenite od sredine lica pokrivajući nos, čelo, bradu i jagodice, a zatim ujednačeno razmažite puder ka spoljnim delovima lica. Koristite malu količinu True Match korektora ispod očiju, nozdrva i na bradi da vam podigne i otvori lice.

Pronađite svoj True Match Vaš puder treba da bude usklađen sa nijansom Vaše kože, pa proverite oznaku da biste pronašli pravu nijansu. Broj od 1 do 8 pokazuje Vam koliko je taman ton, tako da veći broj označava i tamniju nijansu. Slovo ukazuje na to da li je nijansa hladna (cool − C), neutralna (neutral − N) ili topla (warm − W). Koristite istu oznaku i pronađite još proizvoda iz True Match kolekcije koji će Vam savršeno pristajati.

Kako postići željeni oblik lica?

Koristite dve različite nijanse pudera: nijansu koja je svetlija od Vaše boje kože nanesite na sredinu lica (čelo, nos i bradu) i nežno razmažite ka spoljnom delu lica. Tamniju nijansu nanesite na ostatak lica. Istaknite obe strane i konture lica.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin