Loreal Paris lice: Beyoncé Knowles

Foto: L'Oréal Paris Serbia @ Facebook

Blistava lepota, glas bez premca, svetski uspeh, kako na muzičkoj, tako i na filmskoj sceni… Mnogo je kvaliteta zbog kojih je Beyoncé Knowles jedna od internacionalnih ambasadorki za L'Oreal.

Rođena u Hjustonu, Teksas, Beyoncé Knowles postala je priznata i svetski poznata zvezda pop kulture. Počela je osnivanjem grupe Destiny’s Child čiji je zaštitni znak bila sve do odluke da nastavi sa solo karijerom.

2001. godine Beyoncé je proglašena Najboljim pop autorom godine od strane ASCAP (udruženje američkih kompozitora, autora i diskografskih kuća): ona je bila druga žena i prva crnkinja koja je ikada nagrađena ovom nagradom. 2004. godine, posle izlaska svog prvog platinastog albuma Dangerously In Love, nagrađenog iste godine sa 5 nagrada Grammy, počinje svoju prvu samostalnu turneju u SAD. Krajem 2006. godine, njen drugi samostalni album B’DAY nalazi se na prvom mestu na listi od 200 najprodavanijih albuma Billboard top liste. Ovaj album je prvi na listi najprodavanijih albuma ženskih bendova ili pevačica tokom prve nedelje od pojavljivanja. Novembra 2007. godine, American Music Awards dodeljuje Beyoncé International Artist Award, a ona postaje prva žena i šesta umetnica koja je dobila tu prestižnu nagradu. Decembra 2007. godine, Beyoncé je nominovana za dve nagrade Grammy: CD godine za Irreplaceable i za duet sa superzvezdom Shakirom u pesmi Beautiful Liar.

Beyoncé debituje na televiziji 2001. godine u TV filmu Carmen: A Hop Opera. Naredne godine, pojavljuje se kao Foxxy Cleopatra  u filmu Austin Powers in Goldmember. 2003. godine igra u porodičnom filmu na temu gospela The Fighting Temptation, a 2006. pojavljuje se uz Stevea Martina u filmu Pink Panter, koji je predstavljao prijatno iznenađenje postavši broj 1 na američkim bioskopskim blagajnama. 2007. godine, partneri su joj Jamie Fox i Eddie Murphy u ostvarenju kompanije DreamWorks and Paramount Pictures, filmu Dreamgirls, koji je za Božić inkasirao 8,7 miliona dolara što predstavlja najveću zaradu ikada do tada koju je za jedan dan ostvarila neka muzička komedija adaptirana za veliko platno.

Kad nije na sceni ili na snimanju, Beyoncé redovno učestvuje u humanitarnim akcijama. Ona redovno posećuje sirotišta i dečje bolnice. 2005. godine na stadionu Greenpoint u Kejptaunu Beyoncé se na sceni pridružila Bonu u okviru inicijative 46664 koju je pokrenuo Nelson Mandela za lečenje i iskorenjivanje side u Južnoj Africi. Bojonse Nouls i Keli Roulend, kao i porodica Nouls osnivači su fondacije Survivor Foundation, dobrotvorne organizacije čiji je cilj pružanje privremenog prebivališta žrtvama uragana Katrina i evakuisanim ljudima iz Hjustona u Teksasu.

Beyoncé Knowles aktivno podržava:
Love Our Children USA: organizaciju koja se bavi zaštitom dece i jačanjem porodičnih veza ;
Women's Fund for Scotland: grupu koja skuplja sredstva za lokalne dobrotvorne ustanove za žene u Škotskoj .

Kao internacoionalna ambasadorka za L'Oreal, Beyoncé predstavlja liniju za bojenje kose Feria, a u domenu šminke, ruž za usne Glam Shine Cream.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin