Otkrijte Međimurje

Mesto gde se sreću turizam i filozofija: Uvek u pokretu, u skladu s prirodom

U najsevernijem delu Hrvatske, između reka Drave i Mure, na prvim sunčanim obroncima Alpa i samom početku Panonske nizije, nalazi se Međimurje, rodni kraj čuvenog Rudolfa Steinera. Na ovom području živeli su Kelti, Rimljani, Germani i Sloveni, a danas Međimurce njihove komšije Slovenci, Austrijanci i Mađari prepoznaju kao izuzetno vredan i gostoljubiv narod, koji živi u stalnom pokretu i s velikom pažnjom neguje svoj zavičaj.

City guide

5 romatičnih mesta u Rimu koja morate da posetite sa partnerom

Pored onih nezaobilaznih lokacija koje su se i ovoga puta našla na listi - sa opravdanim razlogom svakako, tu su i one manje poznate, ali obavezne ukoliko ste na put poveli svoju srodnu dušu.

Putovanja

Najsavršenija mesta za egzotičan odmor

Bez obzira tražite li beg na plaži, utočište za zen osećaj, doživljaj jedinstvenosti, živahni grad ili cosy kutak za medeni mesec, ove su destinacije koje će zadovoljiti sva očekivanja.

Putovanja

Najlepši skriveni otoci Evrope

Leto, sunce, more i divne plaže formula su za sreću.

Putovanja

Najlepši krajolici sveta: Zbog ovoga treba putovati

U našem digitalno povezanom dobu, najsnažniji način povezivanja s novim okruženjem je spuštanje telefona i traženje jedinstvenih mesta koja nas ispunjavaju svojom energijom.

Travel Guide

Šta sve možete videti i iskusiti u Segedinu sem šopinga

Ukoliko ste hedonisti, estete, cenite umetnost, arhitekturu i uživate u otkrivanju novih destinacija, pa i ukusa, a igrom slučaja se nađete u čuvenom mađarskom gradiću nadomak granice sa Srbijom, onda će vas kao i nas, poprilično iznenaditi to što se ovaj grad u našoj zemlji godinama povezuje isključivo sa šopingom.

Putovanja

Odmor o kakvom sanjate: 5 najlepših bungalova na vodi

Ništa ne zauzima tako posebno mesto poput bungalova na vodi koji su oličenje smeštaja iz mašte.

Putovanja

Posle Amsterdama i ovom evropskom gradu turisti postaju nepoželjni

"Moramo da očuvamo svoje gradsko jezgro. Posetioci koji dolaze na jedan dan čine nam više štete nego koristi. Ne želimo da postanemo ’Diznilend’“, poručio je gradonačelnik.

Feel Slovenia!

Grad Kopar: Razlog zbog koga ove godine idemo u Sloveniju na more

Najbliži Italiji, zbog čega u njemu dominira prepoznatljiva venecijaska arhitektura, inače je najstariji slovenački grad koji je nekada bio ostrvo i poseduje svu onu toplinu i ušuškanost primorskih gradića, ali i bajkovite peščane plaže sa pogledom na nepregledno plavetnilo Jadranskog mora.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin