Putovanja

Ko kaže da stiže zima: 5 destinacija gde leto traje zauvek

Dok nostalgično gledamo šarene, morske fotografije na društvenim mrežama, a uspomene na vruće letnje dane kada smo bili preplanuli i bezbrižni još su sveže, prve septembarske kiše i sivi oblaci nemilosrdno nas podsećaju da je jesen.

Travel Destinations

Najaktulenija Instagram senzacija: Ovde možete spavati bukvalno na okeanu!

Snovi se ispunjavaju, čak i oni koji su delovali potpuno nestvarno.

Summer in Spain

Top 3: Najbolje destinacije za letovanje u Španiji

Jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi, postaje sve omiljenija kada je u pitanju letovanje, sa razlogom svakako.

Otkrijte Međimurje

Mesto gde se sreću turizam i filozofija: Uvek u pokretu, u skladu s prirodom

U najsevernijem delu Hrvatske, između reka Drave i Mure, na prvim sunčanim obroncima Alpa i samom početku Panonske nizije, nalazi se Međimurje, rodni kraj čuvenog Rudolfa Steinera. Na ovom području živeli su Kelti, Rimljani, Germani i Sloveni, a danas Međimurce njihove komšije Slovenci, Austrijanci i Mađari prepoznaju kao izuzetno vredan i gostoljubiv narod, koji živi u stalnom pokretu i s velikom pažnjom neguje svoj zavičaj.

City guide

5 romatičnih mesta u Rimu koja morate da posetite sa partnerom

Pored onih nezaobilaznih lokacija koje su se i ovoga puta našla na listi - sa opravdanim razlogom svakako, tu su i one manje poznate, ali obavezne ukoliko ste na put poveli svoju srodnu dušu.

Putovanja

Najsavršenija mesta za egzotičan odmor

Bez obzira tražite li beg na plaži, utočište za zen osećaj, doživljaj jedinstvenosti, živahni grad ili cosy kutak za medeni mesec, ove su destinacije koje će zadovoljiti sva očekivanja.

Putovanja

Najlepši skriveni otoci Evrope

Leto, sunce, more i divne plaže formula su za sreću.

Travel Guide

Šta sve možete videti i iskusiti u Segedinu sem šopinga

Ukoliko ste hedonisti, estete, cenite umetnost, arhitekturu i uživate u otkrivanju novih destinacija, pa i ukusa, a igrom slučaja se nađete u čuvenom mađarskom gradiću nadomak granice sa Srbijom, onda će vas kao i nas, poprilično iznenaditi to što se ovaj grad u našoj zemlji godinama povezuje isključivo sa šopingom.

Putovanja

Najlepši krajolici sveta: Zbog ovoga treba putovati

U našem digitalno povezanom dobu, najsnažniji način povezivanja s novim okruženjem je spuštanje telefona i traženje jedinstvenih mesta koja nas ispunjavaju svojom energijom.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12