Milena Đurđić za One&Only Portonovi: Jedinstvena kolekcija modnih aksesoara

Inspirisani Crnom Gorom.

One&Only Portonovi, jedinstveno iskustvo Crne Gore

Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi idealno je mesto za istraživanje lepota crnogorske obale. Okruženo je divljim plažama, bujnim zelenilom, raznovrsnim nacionalnim parkovima, kristalno čistim vodama Jadranskog mora i drevnim gradovima prepunim istorije.

virtuelna putovanja

5 virtuelnih putovanja koja nećemo propustiti ove zime

Od Bakingemske palate do Luvra - udobno se smestite, savršeno virtuelno putovanje može da počne!

One&Only Portonovi

One&Only predstavlja Chenot Espace: Jedinstveno wellness iskustvo na luksuznoj destinaciji

One&Only predstavlja Chenot Espace, transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma koje je zasnovano na Chenot Method renomiranoj metodi koja podrazumeva programe po meri klijenata i pionirske tretmane koji su naučno kreirani da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cele godine.

Naša putopiskinja otkriva: Šta sve možete videti na Staroj planini i u okolini

Ukoliko pripadate onoj maloj grupi ljudi koji ove godine nisu otišli na Staru planinu, onda će vam ovaj tekst dobro doći, jer pod 1): ako ste planirali da je posetiti uskoro, verovatno će vam poslužiti naše iskustvo i predlozi za obilazak i pod 2): ako do sada niste planirali posetu Staroj planini, sigurno ćete to poželiti.

Putovanja

10 čarobnih gradića Evrope

Postoje mesta u Evropi koja nisu toliko poznata na svetskoj turističkoj sceni a vredna su pažnje zbog svoje posebnosti, autentičnosti i magične lepote.

Transsibirska železnica sa travel blogerkom Majom Nikolić: Otkrijte kako izgleda jedno od najčuvenijih putovanja na svetu

U voz u Kazanju ukrcali smo se dva sata posle ponoći. Tamo nas je dočekala stjuardesa, mlada Mongolka, preslatka bucka velikih obraza. Naša soba, kako ćemo je zvati, brojala je četiri kreveta, dva donja i dva gornja i pripadala je rangu druge klase...

5 najviših i najlepših planinskih vrhova u Srbji (FOTO)

Ako niste ljubitelj gužve kakva dominira najpupalrnijim planinskim vrhovima u Srbiji, kao što su Zlatibor, Kopaonik i Tara, preporučujemo vam da otkrijete sledeće visinske destinacije...

6 zanimljivih činjenica o Budimpešti koje verovatno niste znali

Velike su šanse da ste glavni grad Mađarske već posetili, možda čak i nekoliko puta. Međutim, ono što je najveća greška kada je u pitanju ovaj velelepni evropski grad, koji se uzdiže na obalama Dunava, jeste to da vam je za upoznavanje i otkrivanje Pešte, a i Budima, dovoljno svega dva ili tri dana.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin