Jedan od bisera hotelske ponude ostrva kog posećuju poznate ličnosti, ali i porodice i parovi (mnogima je Mikonos prvi izbor za medeni mesec i letnji odmor) je prvoklasni resort sa pet zvezdica, sada već čuveni Cavo Tagoo koji mami turiste svojom glamuroznom zavodljivošću koja podrazumeva senzualna zadovoljstva i hedonističku relaksaciju s pogledom na tirkizno plavo Egejsko more.

Smešten na izdignutom brdu, Cavo Tagooje ispratio kikladsku arhitekturu te predstavlja savršenu harmoniju sa prirodnim okruženjem. Sam kompleks je osmišljen kao nekoliko manjih apartmanskih zdanja koje krasi svedena i prostrana beličasta arhitektura koja ima taj jet-set vajb po kome je "Ostrvo vetrova" kako još zovu Mikonos, i poznato.

Luksuzan ali sveden u enterijeru i eksterijeru, Cavo Tagoo osmišljen je tako da pruži intiman, glamurozan a opet jednostavan odmor u vrlo autentičnoj atmosferi. 

Za to je zaslužno nekoliko specijalnih "zona" samog kompleksa, počev od impresivnih bazena i balkona sa kojih se pruža "infiity" pogled u veliko plavetnilo Egejskog mora, te nesvakidašnjih poslastica OVAC restorana i najbolje moguće relaksacije koja sve goste čeka u luksuznom spa centru hotela.

Gosti takođe imaju priliku da uživaju u doručku kraj bazena ili u intimi svoje sobe sa opcijama da izaberu organsku hranu, pahuljice, voćne salate, sendviče, grčki jogurt i med.

Nakon toga ih čeka čarolija glavnog šefa kuhinje koji će svojim gastro specijalitetima koji se baziraju na grčkim tradicionalnim jelima, pripremljenim na jedan moderan Cavo Tagoo način, probuditi sva čula i zadovoljiti najprobirljiva nepca gostiju.  

Naravno, poseban segment hotela je spa koji nudi senzacionalno uživanje prateći poslednje trendove u spa svetu. Ovaj cenatar svoju ponudu je osmislio prema wellbeing tretmanima kao što su masaža sa extra maslinovim uljem i mineralima iz Egejskog mora i posebne džakuzi zone.  

Da je Cavo Taggo sjajno pozicioniran svedoče i slike zalazaka sunca kada na ceo kompleks pada zlatna senka koja kod svih gostiju izaziva jedan dugačak uzdah. S razlogom, videćete. 

U nastavku pogledajte kako je ELLE uživao na Mikonosu u ovom spektakularnom resortu:

Za više detalja pogledajte na zvaničnoj stranici hotela.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/