Stanovi, restorani, butici i hoteli: Vodič kroz Njujork iz ugla kultne serije "Sex and the city"

Onieal’s Restaurant and Bar

Ovaj restoran je poslužio za snimanje scena u kafeu Scout koji su držali Steve i Aidan. 

Il Cantinori

Svoj 35. rođendan Carrie je obeležila u ovom restoranu koji se nalazi u Greenwich Villageu. Ovo je u epizoda u kojoj glavni likovi prilično kasne na rođendansku proslavu, a Stanford ode u potpuno pogrešan restoran sličnog imena koji se nalazi u sledećoj ulici. 

Central Park

Carrie i Big je trebalo da ručaju u restoranu Loeb Boathouse, koji se nalazi u blizini jezera, ali nisu uspeli da ručaju, jer su spletom okolnosti završili u jezeru. Ipak, prelepi park u svakom pogledu oduzima dah. 

Da Marino

U ovaj italijanski restoran Zverka je izveo Carrie i primetili smo da se osećao kao kod kuće, poznavajući konobare i vlasnike. Zanimljivo, glumac Chris Noth (The Big) u ovom restoranu je stalni gost.

Plaza hotel 

Venčanje gospodina Zverke i Nataše održano je u hotelu Plaza. Još jedan classy njujorški momenat!

Fairytale wedding and reception at @theplazahotel for a couple who wanted to keep it modern in look, yet traditional in feel. The food consisted of live stations during cocktail hour with a mix of indian and international cuisines, and dinner was a traditional indian sit down plated 4 course meal, complete with individual #biryani pots & pre-plated desserts . . images: @jashimjalalstudios planning: @preminievents Venue: @plazaparties @emilyreifel3 Decor: @bircheventdesign Cake: @rbicakes Caterer: @chef.anand DJ: @djsuhel . . . #weddings #southasianwedding #indianweddingnyc #theplazahotel #nycwedding #weddingcatering #indianfood #nycevents #chefslife #weddingdecor #weddingplanning #catering #newyorkwedding #indianweddingdecor #eventlife #weddingwire #southasianbridal #weddingseason

A post shared by Gaurav Anand (@chef.anand) on Jun 24, 2018 at 8:11am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin