Jedna od najlepših na svetu: Biblioteka koja svojom impozantnošću mami i one koji nisu ljubitelji knjiga

Foto: Profimedia

Na prostoru od neverovatnih 2.800 metara kvadratnih nalazi se preko 50.000 naslova i to u modernom ambijentu koji mami posetioce iz čitavog sveta.

Starfield knjižara u južnokorejskom gradu Seulu jednostavno je neodoljiva, prvenstveno zbog činjenice da podseća na onu iz omiljenih knjiga o Harryju Potteru. Ova mega  knjižara smeštena je unutar COEX-a, gigantskog trgovinskog centra.

Iako je na snazi vreme pametnih telefona, knjige i štampa još uvek poseduju moć privlačenja pažnje i zanimanje ljudi.

Biblioteka Starfield dvospratnica je koja je otvorena za javnost i posetioci su slobodni da se zaustave i odmaraju se u pauzi od užurbanog dana kupovine i razgledanja. Većina knjiga i materijala za čitanje na korejskom je jeziku, ali Starfield poseduje atmosferu dobrodošlice, tako da posetioci po svaku žele da ugrabe sedište i odmore dok uživaju u  impoznatnom ambijentu. 

Otvorena tek 2017. godine, ovo je prostor koja posetioce mami u svoje kutke, odvlačeći ih od užurbanosti svakodnevnog života i ekrana koji nas zasljepljuju. U pitanju je jedinstveni projekat koji svojim posetiteljima nudi znanje, odmor i ambijent kakav se retko gde može pronaći.

Osim toga, iznajmljivanje knjiga je besplatno, a mogu se pozajmiti na prilično dug vremenski period.

A post shared by Irina Tepper (@irainlove) on Jun 9, 2018 at 8:38pm PDT

A post shared by @daejin on Jun 11, 2018 at 4:31am PDT

A post shared by @mariarufova on Jun 10, 2018 at 7:04pm PDT

A post shared by Gina 지나 ジナ (@gna1009) on Jun 10, 2018 at 11:04am PDT

A post shared by Kylie Bernardo (@kyybernss) on May 12, 2018 at 5:54pm PDT

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...