Najšarmantniji kafei u Parizu

Maison Kayser (14 rue Monge)

Ako i sledećeg dana put vas nanese ka Latinskoj četvrti, mnogi znalci Pariza, ali i oni koji su već bili predlažu da obavezno posetite i Maison Kayser.  Razlog - ne samo da možete da se okrepite nekim napitkom, već i da uživate u divnim francuskim pecivima. 

Breakfast. / / #newyork #nyc #patience #dogsofnewyork #puppy #puppies #puppiesofnewyork #maisonkayser #westvillage #maisonkayserwestvillage #breakfast #maisonkayserparis #newyorkcafe #bread #pastries

A post shared by Lauren Morrison (@laurenmorrisonphotography) on Apr 21, 2016 at 7:19am PDT

Au Vieux Paris d’Arcole (24 Rue Chanoinesse)

Po mišljenima Instagram influensera, ovaj lokal se ubraja u najsimpatičnije - naravno vedre boje i prirodno, zeleno okruženje tome idu u prilog! Okvirno se nalazi u blizini Notre Dama, a idealan je za čašu rozea. 

Deli-Cieux, Printemps (64 Boulevard Haussmann)

Preporuka se odnosi prvenstveno zbog pogleda, jer restoran se nalazi na vrhu zgrade i nudi pogled od 360 stepeni, te Pariz možete da vidite iz ptičije perspektive kao na dlanu. Taj doživljaj niko ne treba da propusti. 

La plus belle ville du monde.

A post shared by Gurval (@gurval.dlc) on Feb 6, 2018 at 4:56am PST

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...