5 hotelskih bazena s najlepšim pogledima na svetu

Foto: Profimedia

Kadrovi iz ovih bazena su za večno pamćenje...

Svi luksuzni svetski hoteli se mogu pohvaliti svojim spektakularnim bazenima, a gostima hedonistima je postalo sve bitnije kakav pogled pružaju...

Pri odabiru hotelskog smeštaja, jedan od glavnih faktora svakako je bazen koji se nalazi u njegovom sklopu. Danas više nije dovoljno samo kako on izgleda, koje dodatne usluge pruža, koliko je dubok i površinom velikom, nego i kakav je pogled iz njega u pitanju.

Mnogi tako danas o tome vode računa i hvale se kako njihov hotelski bazen ima najlepši pogled na svetu, a mi smo pronašli pet koji se s tom titulom itekako mogu pohvaliti.

Jedan od njih je svakako Kasbah Tamadot u Maroku, sledi ga Westin Playa Bonita u Panami, čiji pogledi oduzimaju dah, a za to je posebno zaslužna priroda koja se nalazi u okolini hotela. 

Neki od hotela sa fantastičnim bazenima se nalaze Italiju, drugi u Meksiku. Ipak, za vas smo pripremili pet velelepnih bazane koji su samo za uživanje i još uživanja.

U nastavku proverite kako izgledaju.  

Kasbah Tamadot, Maroko 

A post shared by Jerry Gordon (@jergor3) on Oct 13, 2015 at 2:52pm PDT

Westin Playa Bonita, Panama

A post shared by Percy W (@percysaurus) on Dec 8, 2016 at 5:29am PST

CasaMagna Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa, Meksiko

Il Salviatino, Italija

A post shared by Evgeniya (@evgeniya_44_) on Jul 28, 2014 at 8:21am PDT

Miramonte Resort & Spa, Kalifornija

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...