U poslednjih nekoliko godina, kultni brendovi menjaju domaći teren za daleke egzotične destinacije kako bi pokazalo svoje nove kolekcije, pogotovo kada je reč o cruise kolekcijama.

Prošle godine, Dior je svoju cruise kolekciju prikazao u Palais Bullesu u Théoulea-sur-Meru u Francuskoj te tako osim definisanja stila, definisao i destinaciju kao IT turističku atrakciju.

Prema The New York Timesu, nove će se cruise, odnosno resort revije predstaviti na nekim od najlepših turističkih atrakcija na svetu. 

Niterói /Muzej savremene umetnosti, Brazil

Nicolas Ghesquiere, kreativni direktor Louis Vuittona, objavio je tokom vikenda da će se cruise 2017, modna revija održati u impresivnom muzeju Niterói, Muzeju savremene umetnosti u Rio de Janeiru u Brazilu. Modernistička struktura koja podseća na svemirski brod, sastoji se od posebnog oblika lebdećeg eksterijera i jarko crvenog puteljka koji vodi do zgrade. Muzej je smešten na litici s pogledom na okean, što ga čini jednim od najpopularnijih atrakcija u Riju.

Blenheim Palace / Engleska

Dior cruise show će se održati u Blenheim Palaceu u Oxfordshireu u Engleskoj. Ponosna barokna građevina opisana je kao britanski Versaj, s velikim vrtovima, bogatim enterijerom i s jednim od najvećih lavirinata na svetu.

Havana / Kuba

Karl Lagerfeld voli da putuje u inostranstvo. U prošlosti je održao Chanel reviju u Seulu, Salcburgu, Dubaiju i Dalasu. Sledeća stanica: Havana. Otkako je Amerikancima ukinuta zabrana dolaska za Kubu, šareni je raj postao savršena destinacija za turiste, ali očito i za Dior. Cruise kolekcija 2017 biće prikazana 3. maja na tajnom mestu koje će kasnije otkriti.

Westminster Abbey / Engleska

Milanska modna kuća Gucci pokazaće svoju cruise kolekciju u jednoj od londonskih najlegendarnijih zgrada: Westminsterskoj opatiji. To će biti prva modna revija koja će se održati u 926 godina staroj crkvi, koja inače ugošćuje istorijske događaje poput venčanja princa Williama i vojvotkinje Catherine.

izvor: wall.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija