Promo

Uredite vašeg ljubimca bez puno muke

Neki psi ne vole da se šišaju, a neki nemaju mogućnost odlaska kod profesionalnog frizera za ljubimce.

Promo

Tajna negovanih žena: Granule koje podmlađuju kožu iznutra

Neizostavno Pitanje sa 30+, koji je najefikasniji način da koži vratimo sjaj, svežinu i umanjimo vidljivost bora?

Promo

Udružimo snage za našu prirodu: Igor Žeželj i Predrag Petrović

Živimo na planeti koja ima ograničene resurse i koji ako se budu neodgovorno koristili prete da zauvek nestanu. Ekstremni klimatski događaju, gubitak biodiverziteta, smanjenje ozonskog omotača, sve nas ovo upozorava da je neophodno da se prema životnoj sredini ponašamo odgovorno.

Promo

Velika akcija Adrija Medija Grupe i DM Drogerie Markta: Život jednog drveta

Rast i razvoj - Šumarski stručnjaci se odlučuju za prirodnu obnovu, jer se tako nastale šume sastoje od vrsta drveća koje su prirodno na datom staništu i samim tim mnogo otpornije na dejstvo brojnih faktora koji ugrožavaju njihov rast i funkcionalnost.

Promo

Lice bez akni: Napristupačnija maska zbog koje nestaju mitiseri

Uporni mitiseri su veliki problem mnogima. Što više pokušavamo da ih uklonimo, toliko se oni više pojavljuju i pretvaraju u akne. Lice možete uništiti sredstvima punim alkohola i najrazličitijim tipovima sapuna koji samo dehidriraju i suše kožu. Moćni sastav Dr Viton - Noir će postati vaš najbolji prijatelj lica, čim budete isprobali masku!

Promo

Upečatljiv nakit od poludragog kamenja sa kojim podižete raspoloženje, imunitet i energiju

Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja - od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Osim navedenog, poludrago kamenje ima i estetsku vrednost - veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda, te je nakit od njega nepogrešiv izbor.

Promo

Telekom Srbija: Euronews pokreće projekat franšize u Srbiji

U okviru posete Srbiji francuskog predsednika, Emanuela Makrona, Euronews, evropski vodeći međunarodni informativni kanal i HD-WIN, medijska grupa iz Srbije, najavljuju partnerski projekat pokretanja Euronews Srbija, informativnog kanala i digitalne platforme namenjene publici srpskog govornog područja.

Promo

Serum koji potpomaže održavanju mladolike kože

Sjajan ten podrazumeva odsustvo bora, izjednačen ten bez mrlja, kao zaštićeno lice od spoljnih uticaja. Najbolji preparati su oni koji sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i zaštiti vašu kožu od prevremenog starenja zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.

Promo

Ovde ga možete pronaći: Kolagen i njegovo dejstvo na kožu

Uz vitamin C i E, bakar, cink i riblji kolagen, koji se nalaze u NICE collagen napitku moći ćete da uživate u brižnoj nezi kože i to na najbolji mogući način.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 97 - 108

Magazin