Promo

Revolucija u borbi protiv starenja: Granule kolagena koje će eleminisati bore i regenerisati vašu kožu, kosu i nokte

Novi proizvod na tržištu – NICE Collagen u obliku granula za pripremu napitka - utiče na redukciju bora i regeneraciju kože, kose i noktiju je odgovor na sva pitanja kako da prirodno ponovo sijate i plenite lepotom...

Promo

Zasadi drvo, zasadi svoj kiseonik: Povežimo decu s prirodom

Ako mi danas posadimo drvo, u njegovim blagodetima će uživati naši unuci ili praunuci. Baš zbog toga u akcije pošumljavanja treba uključiti sve generacije - od petogodišnjaka do penzionera

Promo

Ovo je prirodni lek za lepe i zdrave zube

Mnogi ljudi pate od, ili imaju problem sa upalom desni. Upala desni uzrokovana je zubnim plakom, koji se sastoji od velikog broja bakterija i mikroorganizama.

Promo

Zašto je kolagen odgovoran za mladolikost i kako ga možete konzumirati?

Blistav i osvežen ten su nam svima dostupni kroz jednostavnu večernju beauty rutinu.

Promo

Zasadi drvo, zasadi svoj kiseonik: Čuvajmo šume

Zaštita: Seča stabala se može vršiti isključivo u skladu s planskim dokumentima, nakon obeležavanja stabala za seču. Zabranjeno je da se posečeno drvo stavlja u promet dok se ne označi šumskim žigom, a za vršenje bespravne seče predviđene su kazne.

Promo

Tampon zona: Kako zaista sprečiti nasilje nad ženama?

Sa Vedranom Lacmanović iz Autonomnog ženskog centra pričali smo o neadekvatnoj proceni rizika i o načinima za suzbijanje ovog problema u zemlji.

Promo

Od jeseni novi sitkom "Nek' ide život" na kanalu SuperStar TV i TV Pink!

Nakon serije "Državni službenik", kompanija Telekom Srbija i kanal SuperStar TV s ponosom najavljuju novu saradnju sa TV Pink. U pitanju je nova igrana serija "Nek' ide život" u koprodukciji Telekoma Srbija i "Pink International Company". Autorski tim predvode scenarista Vladimir Đorđević i reditelj Slobodan Šuljagić, poznat po režiji najpopularnijih srpskih serija i filmova. Komedija „Nek ide život“ će se od oktobra emitovati na kanalu Superstar TV, a od proleća sledeće godine na TV Pink.

Promo

Proverene metode za sjajnu, gustu i kosu punu volumena

Svaka žena sanja o prelepoj, lepo negovanoj, jakoj kosi koja se može skupiti u prelepu punđu ili pustiti sa atraktivnim i voluminiziranim kovrdžama.

Promo

Savet za brzo, efikasno i prirodno skidanje kilograma

Niste zadovoljni svojom težinom? Otarasite se viška kilograma, brzo, lako i što je najvažnije - prirodno! Najbolja rešenja su iz prirode, tačnije prirodni sastojci, koji ubrzavaju vaš metabolizam i samim tim redukuju vašu težinu.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 85 - 96

Magazin