Promo

Svi su na Supernovi pod otvorenim nebom

U nedelju je na manifestaciji „Pozorište na Trgu“ u Beogradu, pred više od 10.000 posetilaca, premijerno prikazan novi TV spot Supernova kablovskog operatera.

Promo

SPASIMO PLANETU ZAJEDNO! Nagrađujemo najlepši sastav na temu „Šta meni drvo znači“

U okviru projekta „Zasadi drvo“, koji su pokrenuli „Adria Media Group“ i „dm drogerie markt“, organizuje se konkurs za sve učenike osnovnih škola u Srbiji,koji traje od 2 do 29 septembra 2019

Promo

Najveća akcija sadnje stabala u Srbiji: Na području ovih opština sadićemo 3. novembra!

Najveća akcija sadnje stabala u Srbiji „Zasadi drvo“ u organizaciji Adrija medija grupe i kompanije dm drogerie markt održaće se 3. novembra na teritoriji cele Srbije, kada ćemo zasaditi preko 50.000 sadnica

Promo

NOVA FILOZOFIJA NEGE

U kreiranju svoje Anti-age linije preparata dr Jasmina Kozarev, svetski poznat dermatovenerolog i laser ekspert sledi najnovije tendencije farmacije i kozmetologije

Promo

Skinite višak kilograma: Ovo će vam pomoći da smršate brže na zdrav način, bez tableta i dijeta!

Ukoliko kuburite sa viškom kilograma, a ne želite da pribegavate ekstremnim dijetama i iscpljujućim vežbama, koje rezultate daju sporo, imamo sjajan predlog za vas. Najbolja stvar je što nije u pitanju nikakva hemija, nikakve tablete, a vrlo efikasno ubrzava proces mršavljenja.

Promo

Najjednostavniji način da ulepšate vašeg ljubimca

Mnogi vlasnici preslatkih pasa muče muku sa šišanjem i opadanjem dlake svog mezimca.

NG vikend

Časopis National Geographic ovog vikenda organizovao sjajne radionice za decu

Časopis National Geographic na srpskom jeziku, zajedno sa partnerima, ove subote održao je edukativnu radionicu za decu na Adi Ciganliji.

Promo

Ekskluzivno za septembarski Men's Health: Tom Brejdi o tome kako da budete bolji i pametniji

Novi broj najvećeg muškog magazina na svetu od danas je u prodaji i vredelo ga je čekati! Zašto? Zato što vam nudi sve potrebne smernice da jesen dočekate onako kako ste oduvek želeli: jači nego ikad! Lik sa naslovne strane je jedan od najuspešnijih sportista planete, čuveni igrač američkog fudbala Tom Brejdi, koji je redakciju Men's Healtha ugostio u svom domu na Bahamima. Evo zašto treba da imate septembarsko izdanje Men's Healtha.

Promo

Hormonski poremećaj koji ima 5 od 10 žena: Imate li vi ove simptome?

Sindrom policističnih jajnika je najčešće hormonsko oboljenje kod žena. Ono je takođe najčešći uzrok izostanka ovulacije. Naziv ovog oboljenja potiče od izgleda oboljelih jajnika na kojima se nalaze brojne ciste. Takođe, od ovog oboljenja jajnici su obično gotovo duplo veći od normalnih, napete sivobele površine ispod koje se u kori nalaze ciste veličine od 5 do 15mm. Procene kažu kako 5 od 10 odsto žena u plodnom razdoblju boluje od ove bolesti.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 61 - 72

Magazin